2020. május 30., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (10)
március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megépülhet végre a wekerlei gyermekrendelő

Főoldal>Közélet>Megépülhet végre a wekerlei gyermekrendelő
 
Írta: Szerk.
2014. május 20. 13:55
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Megépülhet a Fidesz-KDNP kezdeményezésére a több ezer wekerlei által régóta várt gyermekorvosi rendelő a városrészben, amely az előző, szocialista-szabaddemokrata többségű városvezetésnek két cikluson keresztül sem sikerült - tájékoztatta lapunkat Szathury Kolos, a Fidesz-KDNP képviselőcsoport vezetője.

Megépülhet végre a wekerlei gyermekrendelő, amelyet a korábbi szocialista-SZDSZ-es többségű városvezetés két cikluson át, több mint tíz éve képtelen volt megvalósítani. Most, a Fidesz-KDNP kezdeményezésére, a képviselő-testület és a fejlesztési munkacsoport egyhangú támogatása mellett valóra válhat a beruházás, hiszen már megérkezett a rendelő építési engedélye is. Több ezer wekerleinek jelent ez majd könnyebbséget, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a pár nap összegyűlt több száz támogató aláírás, amelyet a Fidesz-KDNP frakcióvezetője átadott a polgármesternek. Szathury Kolos frakcióvezető a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, örül, hogy az MSZP-SZDSZ-es városvezetés sikertelensége után a Fidesz-többségű testületnek sikerül megnyitni a wekerleiek kényelmét szolgáló gyermekorvosi rendelőt. A frakcióvezető elmondta: bízik benne, hogy Kispest MSZP-s polgármestere nem fog a megvalósítás elé akadályokat gördíteni.  

 

 

Szathury Kolos, a Fidesz-KDNP frakciójvezetője

1 Hozzászólás
1.Zsoka2014. május 20., kedd 15:25:09

Nagyon örülnénk ha megvalósulna.
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.