2019. október 15., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megépülhet végre a wekerlei gyermekrendelő

Főoldal>Közélet>Megépülhet végre a wekerlei gyermekrendelő
 
Írta: Szerk.
2014. május 20. 13:55
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Megépülhet a Fidesz-KDNP kezdeményezésére a több ezer wekerlei által régóta várt gyermekorvosi rendelő a városrészben, amely az előző, szocialista-szabaddemokrata többségű városvezetésnek két cikluson keresztül sem sikerült - tájékoztatta lapunkat Szathury Kolos, a Fidesz-KDNP képviselőcsoport vezetője.

Megépülhet végre a wekerlei gyermekrendelő, amelyet a korábbi szocialista-SZDSZ-es többségű városvezetés két cikluson át, több mint tíz éve képtelen volt megvalósítani. Most, a Fidesz-KDNP kezdeményezésére, a képviselő-testület és a fejlesztési munkacsoport egyhangú támogatása mellett valóra válhat a beruházás, hiszen már megérkezett a rendelő építési engedélye is. Több ezer wekerleinek jelent ez majd könnyebbséget, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a pár nap összegyűlt több száz támogató aláírás, amelyet a Fidesz-KDNP frakcióvezetője átadott a polgármesternek. Szathury Kolos frakcióvezető a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, örül, hogy az MSZP-SZDSZ-es városvezetés sikertelensége után a Fidesz-többségű testületnek sikerül megnyitni a wekerleiek kényelmét szolgáló gyermekorvosi rendelőt. A frakcióvezető elmondta: bízik benne, hogy Kispest MSZP-s polgármestere nem fog a megvalósítás elé akadályokat gördíteni.  

 

 

Szathury Kolos, a Fidesz-KDNP frakciójvezetője

1 Hozzászólás
1.Zsoka2014. május 20., kedd 15:25:09

Nagyon örülnénk ha megvalósulna.
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.