2021. január 27., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Meghallgatás a Kispesti Kisszínházban

Főoldal>Kultúra>Meghallgatás a Kispesti Kisszínházban
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. április 16. 12:40
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Azok, akik a KMO-ban tegnapi előadásukat látták megbizonyosodhattak róla, hogy komoly szakmai munka folyik a Kispesti Kisszínházban. Ha kedvet éreznek a színjátszáshoz és szeretnék tehetségüket kipróbálni itt a lehetőség: jelentkezőket vár a társulat!

A Kispesti Kisszínház szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint szeretnék társulatukat tovább bővíteni, ezért várják a színjátszás iránt érdeklődők jelentkezését középiskolás (14-15 éves) kortól, felső korhatár nélkül. A felvételt nyertek 17 éves korig a Stúdióba, 18 év felett pedig a felnőtt társulat kezdő csapatába kerülnek.

 

Mint írják, színpadi tapasztalat nem feltétel, viszont várják tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is. Elsősorban olyanokat várnak, akik jelenleg nem tartoznak társulathoz, vagy ha játszanak máshol is, biztosan vállalni tudják a heti rendszerességű elfoglaltságot (szerda, szombat).

 

Meghallgatási követelmények:

 

- két különböző hangulatú vers

- egy monológ (a versekeknek is és a monológnak is olyan szövegnek kell lennie, amellyel játszani is tud a jelentkező, vagyis nemcsak kiáll, és elmondja őket, hanem akár impovizációs feladatot is el tud vele játszani)

- ének-,  zenetudás nem követelmény, de előny lehet

 

A jelentkezési lapokat a  www.kispestikisszinhaz.gportal.hu címről lehet letölteni.

A jelentkezési lapon kérik feltüntetni a meghallgatásra kínált anyagot.

 

Jelentkezési határidő: 2011. április 27. (szerda)

A meghallgatás időpontja: 2011. április 30. (szombat)

 

A fényképes jelentkezést rövid bemutatkozással és „szakmai” múlt megadásával várja a társulat a kispestikisszinhaz@gmail.com e-mail címre.

 

Közleményük külön kitér arra, hogy a jelentkezéseket csakis a teljesen kitöltött, fényképpel ellátott, és határidőre visszaküldött jelentkezési lapokkal tudják elfogadni. Ellenkező esetben nem hívják be a meghallgatásra az adott jelentkezőt – áll a Kispesti Kisszínház felhívásában. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.