2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megújulnak az öltözők a KAC-pályán

Főoldal>Kupa>Megújulnak az öltözők a KAC-pályán
 
Írta: Szerk.
2014. június 01. 08:00
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Tovább javít a kerület egyik legfontosabb sportlétesítményének színvonalán az önkormányzat, hiszen a pályák után két öltöző és a hozzájuk tartozó vizesblokkok is megújulnak – tudtuk meg Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármestertől, aki Szathury Kolos fejlesztéspolitikai tanácsnokkal közösen járta be a munkálatok helyszínét.

Öltözőket és vizesblokkokat újít fel az önkormányzat sporttelepen, jelenleg a csempék és a burkolatok beépítését végzik. A folyamatosan javuló állapotú, és a sportegyesületek, illetve a kerületi lakosok körében is egyre népszerűbb Katona József utcai létesítményben így a fűtési és öntözőrendszerek tavalyi korszerűsítése után az érintett öltözőkben is színvonalas körülmények váltják az eddig a 70-es éveket idéző retrót. Ez különösen indokolt, hiszen nemcsak több száz kispesti, illetve hazai klub edzéseinek és versenyeinek ad helyet a pálya, hanem nemzetközi rögbi- és krikett-tornákat is rendeznek itt, tavaly például az Oscar-díjas Tim Rice is járt itt csapatával.

 

– Továbbra is ingyenesen használhatják a pályát a kispestiek, ahol az itt tevékenykedő egyesületek révén a kerületi gyerekek közül is egyre többen jutnak szervezett körülmények között sportolási lehetőséghez – hangsúlyozta Ékes Gábor, a sportlétesítményekért felelős alpolgármester, majd hozzátette: újdonság, hogy a pálya parkolóját is térfigyelő kamera vigyázza, hamarosan pedig crossfit pályával gazdagodik a telep.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.