2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megújult a Deák gimnázium

Főoldal>Közélet>Megújult a Deák gimnázium
 
Írta: Kroó Zita
2014. január 13. 10:55
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az uniós támogatásból kialakított európai színvonalú természettudományos labor elkészültét követően sokéves várakozás után az önkormányzat felújította a Deák gimnázium lépcsőházait és folyosóit.

A téli szünet ideje alatt a Deák gimnáziumban elkészültek az iskola egy részének belső felújításával, amelynek során a falak festését, a lépcsők korlátjának, valamint a radiátorok és csőhálózat mázolását végezték el a szakemberek. A beruházás 19 millió forintba került, amit az önkormányzat saját forrásból fizetett. Az épület bármiféle felújítása már több mint harminc éve várat magára. Ennek oka a fenntartó személyét illetősok éven át fennálló bizonytalanság, ugyanis a korábbi tervek szerint az intézmény a főváros gondozásába került volna. Ez azonban nem történt meg.

 

„A Deák Ferenc Gimnázium az egyetlen önkormányzati fenntartásban működő gimnázium a kerületben, és ha komolyan gondoljuk, hogy a jövőben is az önkormányzat akarja az iskolát fenntartani, akkor az idén elvégzett fejlesztéseket még további munkáknak kell követnie – mondta Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármester. Természetesen van még mit tennünk. Az elavult gépészeten túl a nyílászárók cseréje, egy külső felújítás, udvarrendezés és még sorolhatnám mi minden várat magára. Egyelőre egy esztétikusabb környezetet sikerült az iskola diákjainak és tanárainak biztosítani.”

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.