2019. december 06., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megújult a Deák gimnázium

Főoldal>Közélet>Megújult a Deák gimnázium
 
Írta: Kroó Zita
2014. január 13. 10:55
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az uniós támogatásból kialakított európai színvonalú természettudományos labor elkészültét követően sokéves várakozás után az önkormányzat felújította a Deák gimnázium lépcsőházait és folyosóit.

A téli szünet ideje alatt a Deák gimnáziumban elkészültek az iskola egy részének belső felújításával, amelynek során a falak festését, a lépcsők korlátjának, valamint a radiátorok és csőhálózat mázolását végezték el a szakemberek. A beruházás 19 millió forintba került, amit az önkormányzat saját forrásból fizetett. Az épület bármiféle felújítása már több mint harminc éve várat magára. Ennek oka a fenntartó személyét illetősok éven át fennálló bizonytalanság, ugyanis a korábbi tervek szerint az intézmény a főváros gondozásába került volna. Ez azonban nem történt meg.

 

„A Deák Ferenc Gimnázium az egyetlen önkormányzati fenntartásban működő gimnázium a kerületben, és ha komolyan gondoljuk, hogy a jövőben is az önkormányzat akarja az iskolát fenntartani, akkor az idén elvégzett fejlesztéseket még további munkáknak kell követnie – mondta Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármester. Természetesen van még mit tennünk. Az elavult gépészeten túl a nyílászárók cseréje, egy külső felújítás, udvarrendezés és még sorolhatnám mi minden várat magára. Egyelőre egy esztétikusabb környezetet sikerült az iskola diákjainak és tanárainak biztosítani.”

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.