2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megújult a Pannónia Iskola tornaterme

Főoldal>Közérdekű>Megújult a Pannónia Iskola tornaterme
 
Írta: Szerk.
2020. június 30. 12:36
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kosárlabdázásra, illetve sport oktatására teljes körűen alkalmassá vált a Kispesti Pannónia Általános Iskola tornaterme, amely állítható modern kosárpalánkokat, és sportpadlót kapott, de a munkálatok részét képezte a légtechnikai modernizáció és a festés is. A felújítás Dódity Gabriella ötlete nyomán a tankerületi központ és az iskolában kosárlabda oktatást végző kőbányai Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia együttműködésében valósult meg.

Teljes körűen megújult a Kispesti Pannónia Általános Iskola tornaterme, ahol immár nem csak a testnevelés órára érkezőket, hanem a kosárlabda sport szerelmeseit is várják. Az iskola ugyanis együttműködésben van a kőbányai Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémiával, amely kosárlabda oktatást végez a kispesti gyermekeknek, s ezen együttműködés keretében kerülhetett sor a felújításra. Az önrészt a Külső-Pesti Tankerületi Központ adta, a fennmaradó forrást pedig TAO támogatásból a Kőbányai Darazsak csapatát is magába foglaló akadémia egészítette ki. A tornaterem kosárlabdázásra alkalmassá tétele érdekében állítható palánkokat és sportpadlót kapott, de a felújítás magába foglalta a légtechnikai modernizációt és a festést is.

 

 

– Mivel a terem mérete nem teszi lehetővé a versenyszerű kosárlabda játékot, az volt a célunk, hogy a sportág oktatása lehetséges legyen. Azért választottuk  a műanyag sportpadlót is, mert az a kosárlabdázáshoz, de az iskolai testnevelés órákhoz is kiválóan alkalmas – mondta lapunknak Hajdu Péter, a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia elnöke. – Dódity Gabriella hívta fel a figyelmünket a tornaterem állapotára és vetette fel, hogy valamilyen módon megújulhasson – tette hozzá. Hajdu Péter azt is elmondta, hogy Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő a projekt folyamán is sok segítséget nyújtott a hivatalos ügyek intézésében, ezzel is elősegítve, hogy minél hamarabb megvalósulhasson a felújítás.

 

A képre kattintva megtekintheti galériánkat.

 

Noha a hivatalos átadási ünnepség csak a következő tanév megnyitásakor következik, a tornatermi munkálatok a tervezettnél sokkal hamarabb teljesen befejeződtek, hiszen az iskola járvány miatti zárva tartása idején is folyhatott a munka.

 

 

– Nagyon örülök, hogy ilyen külső segítséggel ismét szépült, megújult egy kispesti iskola – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki hozzátette: követendő példát lát Kőbányán, hiszen a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia már két kosárlabda csarnokot épített az önkormányzattal együttműködve.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.