2020. július 08., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megvalósulhat a Fidesz polgármesteri programja?

Főoldal>Közélet>Megvalósulhat a Fidesz polgármesteri programja?
 
Írta: Szerk.
2015. március 23. 14:07
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Saját polgármesteri programja helyett, politikai ellenfele, Dódity Gabriella polgármesteri programját valósítja meg a szocialista városvezető, Gajda Péter. Ezért jöhetett létre többek között az Állatvédelmi Járőrszolgálat, a Vállalkozói klub és az Idősek Tanácsa, de az Ady mozi újjáélesztésének lehetőségére is a kormánypárti képviselő hívta fel a polgármester figyelmét.

A baloldali többségű képviselő-testület elfogadta Gajda Péter polgármesteri programját, amelynek érdekessége, hogy számos ponton megegyezik Dódity Gabriella polgármesteri programjával, ráadásul Gajda az elmúlt hónapokban több olyan intézkedést is hozott, amelyek csak a Fidesz-KDNP programjában szerepeltek. Ilyen például az Állatvédelmi Járőrszolgálat és a Vállalkozói klub létrehozása vagy az Ady mozi újjáélesztésének lehetősége.

 

MÁR MEGVALÓSULT A FIDESZ-KDNP PROGRAMJÁBÓL:

  • Állatvédelmi Járőrszolgálat
  • Vállalkozói Klub
  • Az Ady Mozi újjáélesztésének napirendre vétele

 

A polgármester Dódity programjából átvette továbbá a térfigyelő kamerák bővítését, a házi jelzőrendszeres segítségkérő rendszert, a babacsomagot, további kutyaürülék – gyűjtő edények kihelyezését, a fejlesztések igazságos elosztását a kerület minden részén, a nyílászárócsere program kiterjesztését és az óvodai és bölcsődei férőhely növelése is. Dódity Gabriella a testületi ülésen megköszönte a polgármesternek, hogy átvételre méltónak találja a Fidesz-KDNP polgármesteri programjának több pontját.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.