2020. július 08., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Mérföldkőhöz érkezett a Határ úti végállomás megújítása

Főoldal>Közélet>Mérföldkőhöz érkezett a Határ úti végállomás megújítása
 
Írta: Pászti András
2014. január 17. 15:55
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Megindult a végállomás régóta várt felújításának tervezése. Szakemberekkel járta be a területet dr. György István főpolgármester-helyettes, aki tavaly nyáron kezdeményezte a végállomás megújításának előkészítését.

Most közösen felmérték a szükséges intézkedéseket, hogy a jelenlegi, meglehetősen lehangoló látványt nyújtó aszfalttengerből nemcsak esztétikus, hanem kényelmes közlekedési csomópontot hozzanak létre, ahol az átszálló utasoknak nem kell esőben vagy tűző napon a buszokra, villamosokra várakozniuk – hangsúlyozta dr. György István. A mostani bejárás után tervezőasztalhoz ülnek a szakemberek, így végre elindulhat az érdemi munka az évtizedeken át elhanyagolt területtel kapcsolatban.

 

A szakmai egyeztetésen a zöldterületek rendezéséről, új, akadálymentes gyalogátkelőhelyek létrehozásáról és a burkolatok megújításáról is tárgyaltak a résztvevők. A forgalomirányító gombaépület földszintjén BKK ügyfélpont létesül majd, emellett megvizsgálják a keskeny járdák kiszélesítésének lehetőségét is. A főpolgármester-helyettes megerősítette, hogy a tervezés során figyelembe veszik majd a teret használók véleményét, és a beérkező egyéb észrevételeket is.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.