2023. június 08., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (2)
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Minden pályázó nyerhet az Otthon Melege Programban

Főoldal>Közérdekű>Minden pályázó nyerhet az Otthon Melege Programban
 
Írta: Szerk.
2018. november 22. 13:36
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az ország gazdasági teljesítményének köszönhetően a kormány 5 milliárdra emelte az Otthon Melege Program keretösszegét, így minden sikeresen pályázó elnyerheti a támogatást az energiatakarékos háztartási gépekre.

Több mint kétszeresére, 5 milliárd forintra emelték az Otthon Melege Program háztartási gépcsere alprogramjának eredetileg 2 milliárdos keretösszegét, így – mivel az igények értéke is elérte az ötmilliárdot – valószínűsíthetően mindenki, aki sikeresen leadta a pályázatát, nyerni fog. Az ország gazdasági teljesítményeinek köszönhető, hogy a kormány további 3 milliárd forinttal meg tudta emelni a beérkezett pályázatok támogatását – mondta az Innovációs és Technológiai minisztérium államtitkára.

 

A kormány kiemelt céljának tekinti, hogy mindenki be tudja szerezni az igényelt gépet, amelyekkel éves szinten 12-20 ezer forint rezsi költségeket tudnak majd megspórolni a családok – hangsúlyozta Weingartner Balázs. A lakosság a pályázatok beadásánál eleve az energiatakarékosságra helyezte a hangsúlyt, ezt támasztja alá, hogy az esetek többségében A++, illetve A+++ kategóriába sorolt termékek vásárlásához nyújtották be támogatási kérelmüket, amivel 40 000 forint, illetve 45 000 forint támogatási összeget igényelhettek.

 

Az Otthon Melege Program sikerességét az is mutatja, hogy a tavalyi évben 63 ezer pályázatot nyújtottak be, idén pedig ez a szám majdnem megduplázódott. Az eddigi eredmények is meggyőzőek: a kormány eddig több mint 200 ezer háztartás energetikai korszerűsítéséhez járult hozzá, mintegy 30 milliárd forint támogatással.

 

Forrás: MTI

Főkép: Pixabay.com (szerk.)

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.