2021. február 26., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Mindent értünk…

Főoldal>Közélet>Mindent értünk…
 
Írta: Szerk.
2015. július 13. 11:16
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újságunk megszólíttatott. Bár nem szoktunk, most úgy érezzük, reagálunk.

A Kispesti Magazin előző számában hosszasan elemezték írásainkat. Megmosolyogtató módon sajnálkoztak azon is, hogy nem adtunk hírt arról, hogy polgármester úr ünnepélyesen felszeletelt egy vekni kenyeret egy rendezvényen. Leírták, még  arról is tudnak, hogy milyen témában, mely önkormányzati vezetőnek teszünk fel kérdést, és ők mikor válaszolják meg azt nekünk. Többször foglalkoztunk már Kispest önkormányzatának kommunikációjával, annak – a becsléseink szerint közel tízfős stáb fizetése és járulékai nélkül – 120 millió forintos költségvetésével, amelyet túlzónak tartunk. Mindent összevetve Kispest kommunikációs költsége elérheti akár az évi 150 millió forintot is! Úgy véljük, ennyi pénzt „tájékoztatásra” költeni bűn akkor, amikor nem jut az óvodák konyhájában melegítésre alkalmas edényekre, vagy a szétesőben lévő Kossuth téri piacra.

 

Szerintünk a kerületben van elég probléma, amiről írni lehet, mi ezt a jövőben is meg fogjuk tenni. És csalódottan azt is tudomásul vesszük, hogy az MSZP irodából nézve a kerület legnagyobb baja az, ha mi nem tudósítunk címlapon az ünnepélyes polgármesteri kenyérszelésről. Ezt meghagyjuk a kispestiek adóforintjaiból bőségesen kistafírozott kispesti propagandalapoknak.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.