2021. október 17., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Mozgalmas nyárindító

Főoldal>Kedvcsináló>Mozgalmas nyárindító
 
Írta: Pászti András
2013. május 30. 09:45
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A pálya gyepén és a bográcsok körül is jókedvű, de komoly versengés lesz a KAC-pályán június 2-án, az Önkormányzati Sportnapon és a Gulyásfőző versenyen. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt mozgalmas és vidám szórakozást ígér a kora-nyári sportmajális, ahol a kispesti intézmények és szervezetek delegáltjai gasztro-párbajon mérik össze a gulyásfőzéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudásukat.

Az idei nyár is mozgalmasan kezdődik Kispesten: az önkormányzati sportnapon bárki kipróbálhatja magát evezésben vagy éppen céllövészetben, lesz asztalitenisz verseny, megismerhető a krikett, de az is kiderül, ki tudja a leggyorsabban rúgni a labdát. A nagyobbak a paintball pályán, a kicsik pedig az ugrálóvárban is levezethetik a mozgásigényüket, sőt, három atlétikai számban minden korosztály képviselői megmutathatják, mire képesek. A felhőtlen kikapcsolódást küzdősport- és táncbemutatók, igazi majálishangulat, és a több tucat bográcsban egyszerre rotyogó finom falatok illata teszi teljessé. Mindeközben a kispesti óvodások sorversenyeken, az iskolások pedig kispályás foci bajnokságokon versengenek a győzteseknek járó trófeákért – ezekre az érintett intézményekben lehet nevezni.

 

A régi hagyománynak számító gulyásfőző versenyen a kerületben működő intézmények, civil szervezetek és vállalkozások tagjaiból verbuválódott csapatok sürögnek-forognak a bográcsok körül, hogy ínycsiklandó gulyáskölteményeikkel elnyerjék a szakértő zsűri tetszését, amelyben Kispest vezető politikusait – Gajda Péter polgármestert, Tarnai Richárd országgyűlési képviselőt, Tóthné Szabó Éva alpolgármestert és Szujkó Szilvia önkormányzati képviselőt – idén egy igazi gasztrokibic, Sági Szilárd segíti finomhangolt ízlelőbimbóival.

A szervezésben részt vevő Wekerlei Kultúrház, a Kispesti Sport Nonprofit Kft., és Kispest Önkormányzata idén is kétségkívül kitesznek magukért, hogy a KAC-pályára ellátogató többezer érdeklődő idén is felejthetetlen élményekkel, és alaposan megmozgatott izmokkal, kiváló formában kezdje a nyarat.

 

Sportözön a KAC-pályán

Céllövészet, paintball, evezés, asztalitenisz-verseny, atlétika (futás, távolugrás, kislabda-hajítás), és ugrálóvár várja a mozogni vágyó kicsiket és nagyokat a sportnapon

Időpont: 2013. június 2. 9:30-tól

Helyszín: KAC-pálya, XIX., Katona József utca 3.

A belépés ingyenes!

sport.kispest.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.