2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nagy Pétertől búcsúzik a kerület

Főoldal>Közélet>Nagy Pétertől búcsúzik a kerület
 
Írta: Pászti András
2016. március 31. 18:21
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Örök nyugalomra helyezték Nagy Péter humánszolgáltatási igazgatót szerdán a Kispesti Temetőben. Az önkormányzat munkatársát családja, barátai, munkatársai és egykori tanítványai kísérek utolsó útjára, a búcsúztatón többen beszédet mondtak, Gyetván Gábor, a Nagyboldogasszony templom plébánosa mellett. A gyászmisére április 5-én 18 órakor a Nagyboldogasszony templomban kerül sor.

Rengetegen vettek utolsó búcsút Nagy Pétertől a Kispesti Temetőben, az önkormányzat megbecsült humánszolgáltatási igazgatóját mindenki szerette és mindenkihez volt egy-két kedves szava. Munkatársai segítőkész embernek ismerték, egykori diákjai példaképként néztek fel rá és számtalan problémát orvosolt a kerületben végzett munkája során.

 

Az önkormányzat humánszolgáltatási igazgatója korábban pedagógusként dolgozott, a Bolyai János Általános Iskola igazgatója volt, majd 2000–től a Polgármesteri Hivatal Művelődési, Egészségügyi és Sport Irodáját, illetve a Humánszolgáltatási Irodát vezette. Az elmúlt évtizedekben négy diplomát szerzett, tanított és erején felül dolgozott a kerület oktatási és nevelési intézményei működéséért.

 

Búcsúztatóján ritkán látott tömeggyűlt össze, családja, barátai, munkatársai, politikusok és egykori diákjai emlékeztek az ideje korán elment remek emberre. A gyászceremóniát Gyetván Gábor, a Nagyboldogasszony templom plébánosa vezette, rajta kívül Gajda Péter polgármester mondott beszédet.

 

A gyászmisét 2016. április 5-én 18 órakor a Nagyboldogasszony templomban tartják.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.