2019. december 11., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nem lesz több éjszakai focizás a Zrínyi utcában

Főoldal>Közélet>Nem lesz több éjszakai focizás a Zrínyi utcában
 
Írta: Kroó Zita
2014. szeptember 23. 18:49
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Elkezdődött az egész pályát körbeölelő kerítés építése a Zrínyi utca műfüves futballpályája körül – mely zárható is lesz - így azt az idelátogatók a jövőben csak a hivatalos nyitvatartási időben, rendeltetésszerűen használhatják.

Megtörtént az első kapavágás a Zrínyi utcai műfüves focipálya körül; az önkormányzat szakcégének munkatársai ottjártunkkor a kerítést tartó cölöpöknek lyukait ásták éppen ki. Ahogyan azt a munkavezetőtől megtudtuk, a pálya körül két és fél méteres kerítés épül. A munkálatok végeztével a pálya zárható lesz, így csak a hivatalos nyitvatartási időben, rendeltetésszerűen tudják azt a jövőben használni a sportolók.

 

Kampányterület

 

– A focipálya szomszédságában élők már sokszor jelezték az önkormányzat felé, hogy elviselhetetlen a hangzavar éjszakánként, de a helyhatóság és a körzet jelenlegi szocialista képviselője nem tett az ügy érdekében lépéseket – tudtuk meg Molnár Andrástól a körzet Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltjétől. Információink szerint a körzet jelenlegi MSZP-s képviselője, Lackner Csaba már korábban megígérte, hogy kezdeményezni fogja a pálya körbekerítését, de ezt az ígéretét azóta sem váltotta be, holott most is ezzel kampányol.

 

Egy kis odafigyelés

 

– A nyáron képviselőjelölt társaimmal feltérképeztük azokat a problémákat a kerületben, amelyek régóta kényelmetlenséget okoznak a lakóknak. Akkor szembesültünk a Zrínyi utcába élők problémájával is, és remélem kezdeményezésünkkel tudtunk segíteni a békés együttélés előrelendítésében – mondta Dódity Gabriella a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

 

Eddig is sok volt a panasz

 

Mint ismert, a tavaly májusban átadott Zrínyi utcai műfüves focipályát a kispestiek és a szomszédos kerületben élők is szívesen látogatják, azonban az önkormányzat a pálya megépítésekor csak a két kapu mögé építtetett kerítést és labdafogó hálót. A hiányos kerítés miatt a hivatalos nyitvatartási időt sokan nem tartják be, és zajos, éjszakába nyúló mérkőzések folynak a lakótelep közepén. Ami ennél is nagyobb problémát okoz, hogy nem csak a sportolni vágyók látogatják a pályát, hanem italozók is, akik kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után a pályán és annak közvetlen környezetben randalíroznak.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.