2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

NYITOTT HÁZ – Tanfolyamok egy héten át INGYEN!

Főoldal>Kultúra>NYITOTT HÁZ – Tanfolyamok egy héten át INGYEN!
 
Írta: Kroó Zita
2014. szeptember 01. 12:43
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Évek óta hagyomány a KMO Művelődési Házban, hogy minden évad elején, tanfolyami nyílt órákat tart. A mozgásos-, a táncos-, a harcművészeti és egyéb tanfolyamok ezeken a napokon ingyenesen látogathatóak. Az idén 6 napos programsorozat célja, hogy a látogatók rátalálhassanak a nekik legmegfelelőbb szabadidős tevékenységekre, a gyerekektől kezdve, a felnőtteken át, az idősebb korosztályig.

A szeptembertől induló új tanfolyamokkal és képzésekkel a Nyitott Ház programsorozat keretén belül itt találkozhatnak először a KMO vendégei. Amennyiben még nem ismeri a kínálatot, vagy nem tudja eldönteni melyik tanfolyamot válassza, akkor most 2014. szeptember 8 és 13-a között, közel 40 foglalkozást próbálhat ki: INGYEN! A jól bevált tanfolyamok mellett számos újdonsággal is kedveskednek a szervezők. Lesz női önismereti mesekör, bábos-mozgásos-kézműves komplex babafoglalkozás, anyaregeneráló tréning, deepWork (intenzív zsírégetés), de nem hiányozhatnak a képzések sem. A számítástechnikai alapismeretektől egészen a mediációs technikákig mindenki meggyőződhet arról – költség nélkül – mit nyújtanak ezek a programok.


Hogyan tud részt venni az ingyenes órákon?

Töltse ki a KMO online regisztrációs űrlapját a www.kmo.hu oldalon, írjon emailt a kmo@kispest.hu címre, vagy hívja a 282-9752-es telefonszámot, illetve személyesen is lehetősége van jelentkezését leadni a KMO Művelődési Házban (1191 Bp. Teleki u. 50.).

Ne feledje! Szeptember 8-13. között NYITOTT HÁZ PROGRAMSOROZAT a KMO-ban.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.