2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Óvoda- és iskolavezetőt díjaztak

Főoldal>Közülünk>Óvoda- és iskolavezetőt díjaztak
 
Írta: Szerk.
2018. június 25. 12:34
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ketten a kerületből Elismerő Oklevelet vehettek át kiemelkedő pedagógiai tevékenységükért a Kispest születésnapja alkalmából megtartott ünnepségen. A korábbi évekhez hasonlóan idén is díjazta az önkormányzat azokat, akik munkájukkal, ötleteikkel sokat tettek Kispestért.

Gáber Andrea

 

a Kispesti Pannónia Általános Iskola

igazgatóhelyettese

 

Gyermekkora óta készült a tanítói pályára. 1999 óta dolgozik a Kispesti Pannónia Általános Iskolában. Az évek folyamán hatalmas tapasztalatra tett szert. Részt vett az ELTE Neveléstudományi Intézet vezetésével abban a programban, amely az országosan bevezetett szöveges értékelést kidogozta. A tanulók szabadidős programjainak a szervezésében is régóta aktív, az iskolába kerülésétől a mai napig szervez téli és nyári táborokat. 2013-tól a Kispesti Pannónia Általános Iskola egyik igazgatóhelyettese. Jelenlegi munkájának gerincét a gyermekvédelem, a sajátos nevelési igényű tanulók, a pályakezdő pedagógusok mentorálása adja. Közoktatás-vezetői és mentortanári szakirányú szakvizsgával rendelkezik. Egyénisége, következetessége, módszertana, pedagógiai kultúrája kiforrott. Szakmailag igényes, elveihez, melyek biztos alapokon állnak, mindig hű. Egyéni stílusával mindig nagy hatást ér el a gyermekek nevelésében. Módszertana letisztult, személyisége magával ragadó, tudása kiemelkedő, kollégái ugyanúgy hallgatnak rá, mint diákjai.

 

 

Ferenczi Józsefné

 

a Kispesti Tarka-barka Óvoda

vezetőhelyettese

 

1985 óta dolgozik a Kispesti Tarka-barka Óvodában, jelenleg helyettes tagóvoda-vezető. 20 évig volt dajka, munkája mellett tanult és képezte magát. 2007-től óvodapedagógus, 2016-tól szakvizsgázott óvodapedagógus. Jelenleg a Zoltán utcai tagintézmény vezetője. Munkája iránt elkötelezett, megbízható pedagógus, aki feladatait maximális odaadással látja el. Szakmai és pedagógiai tapasztalata kiemelkedő, szívesen vállal plusz feladatokat, együttműködő, segítőkész, mindig lehet rá számítani. Hihetetlen energiával, odaadással neveli és oktatja a gyermekeket, mellette tagóvoda-vezetői munkáját is maximálisan elvégzi. Kiegyensúlyozott, harmonikus, nyitott személyiség, emberiességével, elkötelezettségével példa kollégák, szülők, gyermekek számára egyaránt.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.