2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Pályázati lehetőségek Kispesten

Főoldal>Közélet>Pályázati lehetőségek Kispesten
 
Írta: Szerk.
2015. március 24. 09:47
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Civil szervezetekre, nyári táborozásra, amatőr élsportolók egyéni támogatására is írt ki pályázatot Kispest önkormányzata, melyről a csütörtöki testületi ülésen döntenek a képviselők –tájékoztatta lapunkat Mihály András (Fidesz-KDNP), a Közművelődési, oktatási, sport, ifjúságpolitikai és egészségügyi bizottság tagja.

Kispesten működő sportszervezetek szabadidősport tevékenységének támogatása

Idén is várja az önkormányzat a Kispesten működő sportszervezetek szabadidősport tevékenységének támogatására a pályázatokat. A pályázat célja, támogatásban részesíteni azokat a sportszervezetek és egyéb szervezeteket, amelyek rendszeres, széles körben igénybe vehető sporttevékenységet, testedzési alkalmat biztosítanak és szerveznek a kispesti lakosság számára. A pályázatokat Kispesti székhelyű vagy Kispesten is működő szabadidősporttal, rekreációval foglalkozó egyesületektől, alapítványoktól, civil társaságoktól vagy a kerületben működő kollégiumtól várják 2015. április 15-ig.

 

Kispesti amatőr élsportolók egyéni támogatása

A pályázat célja, támogatásban részesíteni azokat az amatőr utánpótláskorú élsportolókat, akik Kispesten laknak, tanulnak vagy Kispesten működő sportszervezetek színeiben eredményesen versenyeztek és további felkészülésükhöz segítséget igényelnek. A pályázat benyújtására Kispesten lakó, tanuló vagy a kerületben működő spotegyesületben versenyző, illetve 1997. január 1. után született sportoló gondviselője jogosult. A pályázat benyújtásának határideje 2015. május 15.

 

Civil szervezetek támogatására vonatkozó pályázat

Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a civil szervezetek támogatására, mivel egyre bővül a kerületben működő és önkormányzati regisztrációt igénylő civil szervezetek, társaságok száma. A pályázat célja, a kerületben működő, és a kispesti közéletben tevékenykedő civil szervezetek támogatása, a kispesti lokálpatriotizmus erősítése a hagyományőrző tevékenységek, egyéb programok és azok megvalósítása feltételeinek támogatásával. A pályázatokat az önkormányzat 2015. április 22-ig várja.

 

Nyári táborozás támogatásáról szóló pályázat

A pályázat célja: a szervezett táborozásban résztvevő kispesti gyermekek és fiatalok részvételi költségeinek csökkentése, a szülök anyagi terheinek enyhítése. A szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek által befizetett önrész csökkentése. A támogatásra Kispesti székhelyű és működésű szervezetek pályázhatnak, akik óvodás, általános és középiskolás korosztály nyári táborait szervezik. A pályázatokat 2015. április 21-éig lehet benyújtani.

 

 Egészségmegőrző és betegség-megelőző tevékenység támogatására kiírandó pályázat

15. éve kerül kiírásra az egészségmegőrző és betegség-megelőzőtevékenység támogatására kiírandó pályázat, azon kispesti szervezetek részére, akik részt vesznek a lakosság egészséges életmódra nevelésében: felvilágosító előadások tartásával és egészségvédő programok szervezésével. A pályázat benyújtására jogosultak: Kispesti illetőségű szervezetek egyesületek, alapítványok, civil társaságok, valamint a kerületben működő közintézmények, amelyek a pályázatukban leírt programjukkal a fenti célokat szolgálják. A pályázat benyújtási határideje 2015. április 24.

 

A pályázatokat Kispest Önkormányzatának Humánszolgáltatási Irodáján lehet leadni.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.