2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Puskás-kiállítás a KMO-ban

Főoldal>Kultúra>Puskás-kiállítás a KMO-ban
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. április 17. 12:00
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára


Puskás Ferenc 85. születésnapja tiszteletére Kristóf Lajos szobrászművész, fotós képeiből nyílt kiállítás április 13-án a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban. A megnyitón résztvevő Tarnai Rihárd, Kispest országgyűlési képviselője is számos olyan fotót látott, ami igazi ritkaságnak számít.

A kiállítás pénteki megnyitójára rengetegen mentek el – ott volt Öcsi bácsi felesége, Puskás Ferencné Bözsi néni és testvére, Puskás Éva is –, a vendégek zsúfolásig megtöltötték a művelődési intézmény auláját.

 

„A világban Magyarországot a legtöbben Puskás Ferencről ismerik, neki pedig Kispest volt a világ közepe. Nekünk, kispestieknek kötelességünk a nagyszerű ember és futball-legenda emlékének ápolása” – mondta lapunknak Kispest országgyűlési képviselője a tárlat kapcsán.  Tarnai Richárd hozzátette, Kristóf Lajos objektívjén keresztül kivételesen ritka pillanatokat csodálhatnak meg az érdeklődők.

 

A kiállítást Szöllősi György, a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója nyitotta meg, aki személyes hangvételű beszédében a világklasszis labdarúgó pályafutásnak fontos állomásait elevenítette fel.

 

A tárlaton 25 olyan ritkán látható fotót lehet megcsodálni, melyeket máshol még nem publikált a fotóművész. Kristóf Lajos képei mind a kispestieknek, mind az egész ország számára igazi kortörténeti dokumentumok. A kiállítást május 31-ig tekinthető meg a KMO-ban.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.