2020. július 11., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rendezik a KAC-pálya előtti parkolót

Főoldal>Közélet>Rendezik a KAC-pálya előtti parkolót
 
Írta: Kroó Zita
2014. szeptember 19. 19:45
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Mihály András (Fidesz-KDNP) a körzet önkormányzati képviselőjének kezdeményezésre az önkormányzat hosszú idő után felújítja a KAC pálya előtti parkolót.

Régóta problémát okoz a KAC-pályára látogatóknak a parkolás a sportpálya előtt, mivel az elhanyagolt parkoló burkolata már régóta megsüllyedt, esőzés után hatalmas pocsolyák keletkeznek, és gyakran az autók alja is leér a göröngyök miatt. Ezt az állapotot szeretné megszüntetni Mihály András, a körzet Fidesz-KDNP-s képviselője, ezért kezdeményezte az önkormányzat szakirodájánál a parkoló rendbetételét. A munka a jövő héten kezdődik, ez idő alatt várhatóan csak a pálya melletti új parkolót vehetik majd igénybe a látogatók.

 

– Sok panasz érkezett hozzám a sporttelepre járó kispestiektől és az itt élőktől, hogy újítsuk fel ezt a területet. Régi probléma, hogy ha még sikerül is leparkolni az autókkal a pálya bejáratánál, kiszállni a tószerű pocsolyák miatt már nagyon nehéz – mondta el lapunknak a képviselő, aki hozzátette, a pálya környéki parkolási gondokon két éve sokat segítettek a pálya új parkolójának megnyitásával. – Örömmel tölt el, hogy közreműködésemmel egy régi probléma végére tehetünk pontot.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.