2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rockerekkel támogathatják a Gyöngyszemek nyaralását

Főoldal>Közülünk>Rockerekkel támogathatják a Gyöngyszemek nyaralását
 
Írta: Szerk.
2019. január 29. 16:17
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A zord külső sokszor érző szívet takar. Nincs ez másként a szimfonikus metált játszó Echonald zenekarnál sem, akik legújabb, Változunk című albumuk minden eladott példánya után 1000 forinttal támogatják a kispesti értelmi fogyatékosokat és családjaikat segítő Gyöngyszemek Alapítványt.

Első hallásra szokatlan helyről kaphat segítséget a kispesti értelmi fogyatékosokat és családjaikat támogató Gyöngyszemek Alapítvány. Egy szimfonikus metál zenekar, az Echonald, legújabb, Változunk című lemezének eladási bevételéből 1000-1000 forintot ajánl fel az alapítvány által gondozottak nyári táborozásának támogatására.

 

 

– Először 2016-ban indítottunk hasonló mozgalmat, akkor a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványt szerettük volna segíteni ugyanilyen módon a Színvilág című albumunkkal – mondta lapunknak Krajczár Ferenc, az Echonald zenekar énekes-basszusgitárosa. A zenekarvezető felidézte, hogy abban az évében részt vett egy jótékonysági rendezvényen, ahol azzal szembesült, hogy az emberek egy része egyszerűen elsétál bizonyos helyzetek és emberek mellett, ahelyett, hogy segítséget nyújtana. – Ezt az érzést írta le az akkori, Színvilág című albumunk mottója, ami annyit tesz, hogy „amit gyermekként színesnek látunk, az felnőtt életünkre megfakul”, mi pedig továbbra is látni szeretnénk a színeket, így elhatároztuk a zenekarral, hogy megpróbálunk valami módon segíteni – hangsúlyozta Krajczár Ferenc.

 

 

Ennek lett a második, de a zenekarvezető tervei szerint semmiképpen sem utolsó állomása, hogy idén a kispesti Gyöngyszemek Alapítványnak próbálnak segíteni. 

 

– Szabó-Geletta Katalinnal a koncertjeinken ismerkedtünk meg és sokat beszélgettünk, így mire megjelent a legújabb albumunk, már tudtuk, hogy az általa vezetett Gyöngyszemek Alapítványnak szeretnénk segíteni – mondta a zenész.

 

Főkép: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.