2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rockerekkel támogathatják a Gyöngyszemek nyaralását

Főoldal>Közülünk>Rockerekkel támogathatják a Gyöngyszemek nyaralását
 
Írta: Szerk.
2019. január 29. 16:17
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A zord külső sokszor érző szívet takar. Nincs ez másként a szimfonikus metált játszó Echonald zenekarnál sem, akik legújabb, Változunk című albumuk minden eladott példánya után 1000 forinttal támogatják a kispesti értelmi fogyatékosokat és családjaikat segítő Gyöngyszemek Alapítványt.

Első hallásra szokatlan helyről kaphat segítséget a kispesti értelmi fogyatékosokat és családjaikat támogató Gyöngyszemek Alapítvány. Egy szimfonikus metál zenekar, az Echonald, legújabb, Változunk című lemezének eladási bevételéből 1000-1000 forintot ajánl fel az alapítvány által gondozottak nyári táborozásának támogatására.

 

 

– Először 2016-ban indítottunk hasonló mozgalmat, akkor a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványt szerettük volna segíteni ugyanilyen módon a Színvilág című albumunkkal – mondta lapunknak Krajczár Ferenc, az Echonald zenekar énekes-basszusgitárosa. A zenekarvezető felidézte, hogy abban az évében részt vett egy jótékonysági rendezvényen, ahol azzal szembesült, hogy az emberek egy része egyszerűen elsétál bizonyos helyzetek és emberek mellett, ahelyett, hogy segítséget nyújtana. – Ezt az érzést írta le az akkori, Színvilág című albumunk mottója, ami annyit tesz, hogy „amit gyermekként színesnek látunk, az felnőtt életünkre megfakul”, mi pedig továbbra is látni szeretnénk a színeket, így elhatároztuk a zenekarral, hogy megpróbálunk valami módon segíteni – hangsúlyozta Krajczár Ferenc.

 

 

Ennek lett a második, de a zenekarvezető tervei szerint semmiképpen sem utolsó állomása, hogy idén a kispesti Gyöngyszemek Alapítványnak próbálnak segíteni. 

 

– Szabó-Geletta Katalinnal a koncertjeinken ismerkedtünk meg és sokat beszélgettünk, így mire megjelent a legújabb albumunk, már tudtuk, hogy az általa vezetett Gyöngyszemek Alapítványnak szeretnénk segíteni – mondta a zenész.

 

Főkép: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.