2019. december 13., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Semmelweis- nap a Kispesti Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közélet>Semmelweis- nap a Kispesti Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2015. június 26. 12:22
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kitüntetéseket adtak át az egészségügyi intézet dolgozóinak a tegnap tartott Semmelweis- napon a Kispesti Egészségügyi Intézetben. Idén összesen 33 egészségügyi dolgozó kapott elismerést.

A hagyományokhoz híven idén is július 1-jéhez közeledve tartották meg az egészségügyben dolgozók a Semmelweis-napot, mely alkalomból „az anyák megmentőjére” Semmelweis Ignácra emlékeztek. Az ünnepség Dr. Vargha Péter, az intézmény főigazgató-főorvosa ünnepi beszédével vette kezdetét, melyben az intézmény dolgozóit méltatta, akik hozzáállása és lelkiismeretes munkája nélkül nem telnének –a nehézségek ellenére –jó hangulatban a mindennapok. A főigazgató azt is hozzátette: sajnos a létszámhiány és a fiatal orvos utánpótlás hiánya miatt a kispestiek szakellátása egyre nehezebb. A nemrégiben átadott új mammográfiai gépet –aminek cseréjére a Kispesti Fidesz-KDNP frakció hívta fel a városvezetők figyelmét –és a dogozók béren kívüli juttatásként kapott ebédjegyeit viszont örömteli pillanatokként említette.

 

Az átadó a himnusz közös eléneklésével vette kezdetét. Képünkön Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője és Mihály András a KOSIE Bizottság tagja.

 

Az ünnepségen az intézet nemrég kinevezett szülés-nőgyógyász főorvosa, Dr. Szőczei Beáta tartott beszédet, melyben a 150 éve elhunyt Semmelweis Ignác munkásságát és az utókor számára hagyott reformjait mutatta be a vendégeknek, dolgozóknak.

 

Az idei évben Dr. Szabó István, főorvos (Angiológia) és Kötél Miklósné, vezető asszisztens (Tüdőgondozó, ápolási igazgató-helyettes) vehette át az Önkormányzat kitüntetését. A Magyar Orvosi Kamara részéről Dr. Zalaföldi Kornélia adta át a jutalmakat 14 háziorvosnak és a Rendelőintézet hat orvosának (Dr. Bihari Ágnes, Dr. Dona Katalin, Dr. Hidasi Zsuzsanna, Dr. Heinrich Ibolya, Dr. Kovács Erika, Dr. Molnár Györgyi). A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara részéről Tihanyi Andrea adott át jutalmat Závodnyik Mária, tüdőgondozó asszisztensnek.  A Közalkalmazotti Tanács részéről pedig Kötél Mária osztotta ki a díjakat összesen 10 dolgozónak (Dr. Oó Mária, Antal Beatrix, Bábos Beáta, Gyenesné Mikó Katalin, Herczeg Ferencné, Kötél Gáborné, Márkus Tünde, Sós József, Tihanyi Andrea, Zsolnai Zsolt).

 

A képre kattintva galéria nyílik

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.