2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Sportemberek kitüntetése

Főoldal>Közélet>Sportemberek kitüntetése
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. november 29. 15:44
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Romhányiné Kovács Mária testnevelő tanár, Hoang Thanh Trang sakkozónő és Harcsa Zoltán ökölvívó vehette át idén a Kispest Sportjáért-díjat.

Eddig összesen 21 sportember kapta meg a Kispest Sportjáért elismerést, melyet idén Romhányiné Kovács Mária, Hoang Thanh Trang és Harcsa Zoltán érdemelt ki. A díjakat Gajda Péter polgármester és Mihály András, a Sport Bizottság elnöke adta át. A kitüntetetteket Ékes Gábor alpolgármester is köszöntötte.

 

Díjazottak:

Romhányiné Kovács Máriatestnevelő tanár, gyógytestnevelő, aerobik edző, a Wekerlei Futóklub és az 1986-ban alapított Wekerlei Mozgásműhely vezetője. kiemelt szakterülete a gerinctorna.

Hoang Thanh Tranga Honvéd Auróra SE sakkozónője, a magyar sakkolimpiai csapat első táblás játékosa, 2007-ben teljesítette a férfi-női nagymesteri normát .  A torinói sakkolimpiát 2006-ban a magyar női csapat éltáblásaként veretlenül játszotta végig.

Harcsa Zoltánaz Unio Sport Kispest BoxClub sportolója, kétszeres magyar bajnok, a londoni olimpián ökölvívásban 5. helyezést ért el.

 

 

Az önkormányzat 2009-ben alapította a Kispest Sportjáért-díjat, amely azoknak a személyeknek, egyesületeknek, sportköröknek, adományozható, amelyek kiemelkedő munkát végeznek a sport, diáksport területén, a testnevelés és testkultúra népszerűsítésében, ezek szervezésében, fejlesztésében és támogatásában. A díj adományozásáról a szakbizottság javaslata alapján a képviselő-testület dönt. A kenyérszöveg ide jön...

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.