2020. augusztus 06., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Sportünnep a Reménység iskolában

Főoldal>Közülünk>Sportünnep a Reménység iskolában
 
Írta: Szerk.
2019. október 29. 11:29
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Puskás Ferencre, egykori diákjára, a legendás kispesti magyar labdarúgóra emlékszik a Reménység Katolikus Általános Iskola, ahol a megújult tornaterem felszentelésén átadták a Puskás Ferenc emléksarkot is.
Megújult a Reménység Katolikus Általános Iskola tornaterme, amelyhez a Magyar Kézilabda Szövetség Országos Tornaterem Felújítási Programján, a Kispesti Női Kézilabda Klubbal közösen pályázott forrásért az intézmény. Az új sporttermet Gyetván Gábor, a Budapest-Kispesti Nagyboldogasszony főplébánia plébánosa szentelte fel. A munkálatok során egyébként megújultak a tornateremhez tartozó kiszolgáló helyiségek, így az öltözők, mosdók és a szertár is.
 
A képre kattintva megtekintheti galériánkat.
 
A nemrégiben teljesen megújult és új emelettel bővült iskolában felszentelték a megújult tornatermet, de az épületben helyet kapott a az egykori diák, a legendás magyar labdarúgó, Puskás Ferenc tiszteletére állított emléksarok is.
 
– Büszke vagyok, hogy nemzeti büszkeségünk, Puskás Ferenc ide, a korábbi nevén Petőfi utcai Általános Iskolába, mai nevén a Reménységbe járt. Ez az emléksarok mutasson példát a mostani tanulóknak, hiszen Puskás Öcsit nem szédítették meg elért sikerei, a világhírnév; soha nem tagadta meg a magyarságát, példás életet élt családjával, és ugyan a történelem miatt elhagyni kényszerült Magyarországot, amikor lehetett, mégis hazatért – mondta az ünnepségen Géczy Árpád, az iskola igazgatója.
 
Fotók: Facebook
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.