2019. január 19., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Stop Soros! Védjük meg Kispestet!

Főoldal>Közélet>Stop Soros! Védjük meg Kispestet!
 
Írta: Szerk.
2018. január 24. 14:14
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nemet mondtak a betelepítésre a polgármesterek is, akik a Megyei Jogú Városok Szövetségének kezdeményezésére mondták el véleményüket. A Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben elnevezésű konferencián több száz önkormányzat sorakozott fel a kormány politikája mellett. Azt szeretnék, hogy a kabinet akadályozza meg a Soros-terv végrehajtását, tartóztassa fel bevándorlásszervező civiljeit. Információink szerint Gajda Péter, Kispest polgármestere nem vett részt az ülésen.

Közel kétezren voltak a Bálnában a Megyei Jogú Városok Szövetségének konferenciáján

 

A budapesti Bálnában január 12-én tartott rendezvényt Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben címmel a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, Szita Károly, Kaposvár polgármestere hívta életre. Az eseményre annak apropóján került sor, hogy "Soros civiljei" megkezdték a betelepítés előkészületeit, és fennáll a veszélye, hogy Magyarországra is nagy számban érkeznek majd migránsok. A rendezvényen Szita Károly elnök mellett felszólalt még Dr. Gallai Sándor, a Migrációkutató Intézet tudományos igazgatója, Dr. Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere, Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, az MJVSZ társelnöke, Koncz Ferenc, Szerencs város polgármestere, Farkas Éva, Makó város polgármestere és Nógrádi Zoltán, Mórahalom város polgármestere. Bár Tarlós István főpolgármester nem tudott részt venni a konferencián, de levélben támogatásáról biztosította a szervezőket, és közölte: egyetértett a találkozó célkitűzéseivel. A Polgármesteri összefogáson a városok vezetői sorra mondták el érveiket, miért is féltik és védik a polgárokat, saját gyermekeik, családjukat, és álltak egymás után a kezdeményezés mögé.

Földesi Gyula, Kispest és Pesterzsébet választókerületi elnöke (Fidesz-KDNP)

is ott volt a konferencián

 

A konferencián jelenlévők elfogadtak egy felhívást, amelynek célja az, hogy egységbe kovácsolja mindazokat, akiknek felelősségük van Magyarország biztonságának megóvásában.

A konferenciát követően a települések vezetői részére egy határozati javaslat került megküldésre azzal a céllal, hogy az önkormányzatok közgyűlési határozatban utasítsák el a Soros-tervet, és a bevándorlásszervező irodák működését.

Lazányi Ferenc és Ékes Gábor, a Fidesz-KDNP kispesti képviselői 

 

Információink szerint Gajda Péter Kispest polgármestere nem vett részt az ülésen, és eddig nem nyújtotta be a közgyűlés elé a határozati javaslatot. Úgy tudjuk, hogy a kispesti Fidesz frakció magára vállalta a kezdeményezést és benyújtja a „Védjük meg településeinket, védjük meg hazánkat” elnevezésű határozati javaslatot. Kíváncsian várjuk, hogy Kispest baloldali vezetése elutasítja-e a Soros-tervet, és elutasítja-e a bevándorlásszervező irodák nyitását. 

 

Fotó: MTI; Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.