2020. szeptember 21., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
december (12)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szerdai szünidei színházak a KMO-ban

Főoldal>Kultúra>Szerdai szünidei színházak a KMO-ban
 
Írta: Szerk.
2018. június 18. 12:59
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A nyári szünet ideje alatt fontosak a tartalmas mindennapok. Az élmények, amelyekkel mégjobban telik a nyár. Szerdánként, a KMO-ban színes gyerekszínházi előadásokkal készülnek.

A vakáció ideje alatt három gyerekszínházi előadás várja majd az érdeklődőket. Céljuk, hogy mind színesebbé, izgalmasabbá, ezáltal tartalmasabbá tegye a nyári szünetet.

 

A három időpont a következő:

2018. június 20. szerda 10:00 - 11:00
2018. június 27. szerda 10:00 - 11:00
2018. július 4. szerda 10:00 - 11:00

 

 

Az első alkalommal:

2018. június 20. szerda 10 órától a Pódium Színház: Szülinap Aprajafalván című előadását tekinthetjük meg.

A történet szerint Aprajafalva lakói Törpapa születésnapjára készülnek, de még ők sem gondolják, hogy a születésnapból rémálom lesz. Mert az örök ellenség újra felbukkan, aki ki lehetne más, mint a gonosz és kopasz Hókuszpók? Aki már nagyon régóta törp pörköltet szeretne főzni. Humor, tánc, és rengeteg apróság várható a színpadon.

 

Második alkalommal, azaz 2018. június 27. szerda 10 órától Fabók Mancsi Bábszínháza: Vitéz László és Vas Juliska kerül bemutatásra.

A kérdés csupán az, hogy ismerjük-e Vitéz Lászlót? Láttuk-e már, hogy miként küzd nagymamája báli legyezőjével a sok gonosz ellen? Érdemes utánajárni!

 

S végül az utolsó előadásra 2018. július 4. szerda 10 órától kerül sor. A Pódium Színház: Piroska és a farkas előadását viszi színre.

A klasszikus történetet mindenki ismerheti. Piroska elindul az erdőbe anyukája kérésére, hogy a beteg nagymamájának elvigye a kosarában lévő finomságokat, Piroska azonban letér az ösvényről és találkozik a farkassal. Dallamocska és Tuba, a két kedves állat kíséri végig az úton, majd Farkas kománk a nagyit és Piroskát is lenyeli, na de szerencsére a végén mindenki megmenekül, kivéve Ordas komát, aki a sok kővel a gyomrában beleesik a patakba. A rengeteg humorral, szép zenékkel tarkított előadás biztos kikapcsolódást, és remek szórakozástígér!

 

A jegyek ára: 800,- Ft

 

Bővebb információ:

Markó Mónika, tel.: 282-9752/0106 m., email: marko.monika@kmo.kispest.hu

 

(Fotó: KMO)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.