2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szerdai szünidei színházak a KMO-ban

Főoldal>Kultúra>Szerdai szünidei színházak a KMO-ban
 
Írta: Szerk.
2018. június 18. 12:59
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A nyári szünet ideje alatt fontosak a tartalmas mindennapok. Az élmények, amelyekkel mégjobban telik a nyár. Szerdánként, a KMO-ban színes gyerekszínházi előadásokkal készülnek.

A vakáció ideje alatt három gyerekszínházi előadás várja majd az érdeklődőket. Céljuk, hogy mind színesebbé, izgalmasabbá, ezáltal tartalmasabbá tegye a nyári szünetet.

 

A három időpont a következő:

2018. június 20. szerda 10:00 - 11:00
2018. június 27. szerda 10:00 - 11:00
2018. július 4. szerda 10:00 - 11:00

 

 

Az első alkalommal:

2018. június 20. szerda 10 órától a Pódium Színház: Szülinap Aprajafalván című előadását tekinthetjük meg.

A történet szerint Aprajafalva lakói Törpapa születésnapjára készülnek, de még ők sem gondolják, hogy a születésnapból rémálom lesz. Mert az örök ellenség újra felbukkan, aki ki lehetne más, mint a gonosz és kopasz Hókuszpók? Aki már nagyon régóta törp pörköltet szeretne főzni. Humor, tánc, és rengeteg apróság várható a színpadon.

 

Második alkalommal, azaz 2018. június 27. szerda 10 órától Fabók Mancsi Bábszínháza: Vitéz László és Vas Juliska kerül bemutatásra.

A kérdés csupán az, hogy ismerjük-e Vitéz Lászlót? Láttuk-e már, hogy miként küzd nagymamája báli legyezőjével a sok gonosz ellen? Érdemes utánajárni!

 

S végül az utolsó előadásra 2018. július 4. szerda 10 órától kerül sor. A Pódium Színház: Piroska és a farkas előadását viszi színre.

A klasszikus történetet mindenki ismerheti. Piroska elindul az erdőbe anyukája kérésére, hogy a beteg nagymamájának elvigye a kosarában lévő finomságokat, Piroska azonban letér az ösvényről és találkozik a farkassal. Dallamocska és Tuba, a két kedves állat kíséri végig az úton, majd Farkas kománk a nagyit és Piroskát is lenyeli, na de szerencsére a végén mindenki megmenekül, kivéve Ordas komát, aki a sok kővel a gyomrában beleesik a patakba. A rengeteg humorral, szép zenékkel tarkított előadás biztos kikapcsolódást, és remek szórakozástígér!

 

A jegyek ára: 800,- Ft

 

Bővebb információ:

Markó Mónika, tel.: 282-9752/0106 m., email: marko.monika@kmo.kispest.hu

 

(Fotó: KMO)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.