2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Színes családi program a II. Lakótelep futás és Egészségnap

Főoldal>Kedvcsináló>Színes családi program a II. Lakótelep futás és Egészségnap
 
Írta: Szerk.
2018. május 24. 14:07
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Két nap múlva, azaz május 26-án, szombaton elrajtol a II. Lakótelep futás mezőnye. Aki szeretné megméretni magát, jelentkezzen a 4,4, vagy a 2,2 kilométeres távra, a kisebbek pedig 600 méteres távon mozgathatják át magukat. A győzteseket értékes nyeremények várják, a résztvevők érmet kapnak, az érdeklődők pedig számos kültéri sporteszközt is kipróbálhatnak a Vass Lajos Általános Iskola melletti területen.

Ha még nincs programod május 26-ra, nekünk van egy nagyszerű ötletünk! A Vass Lajos Általános Iskola mellett szombaton immár másodjára elrajtol a lakótelep futás, amely az egészségügyi szűrésekkel, kültéri sporteszközökkel, ingyenes jóga órával és harcművészeti bemutatóval egy igazán színes programnak ígérkezik. A családokra is gondoltak, a gyerekeket kézműves foglalkozással, trambulinnal és ingyenes csillámtetoválással várják.

 

 

A Kispesti Társaskör és a Nego Kyokushin Karate Egyesület közös rendezvényén mindenki levezetheti a fölös energiákat. Nagy Sarolta bemelegítő gyakorlatai után rajthoz áll a 4,4, a 2,2 kilométeres és a 600 méteres távok mezőnye. Míg ők futnak, az érdeklődők szűréseken ellenőrizhetik az egészségüket, vagy a Decathlon jóvoltából szabadtéri sporteszközökön tesztelhetik állóképességüket. A futók a CBA-nak köszönhetően vízzel és csokoládéval indulhatnak neki a távoknak, a Decathlon valamint a Kispesti Uszoda jóvoltából pedig értékes nyeremények várják a leggyorsabbakat. Minden befutó érmet kap. Az esemény energiáját a Budapesti Erőmű Zrt. biztosítja.

 

A regisztráció és a részvétel ingyenes!

A futóversenyre itt lehet még regisztrálni: https://www.facebook.com/events/194856267799221/

 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.