2019. december 06., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szolgálati autót kapott kispesti katasztrófavédelem

Főoldal>Közélet>Szolgálati autót kapott kispesti katasztrófavédelem
 
Írta: Szerk.
2014. augusztus 26. 17:44
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Szolgálati gépjárművet adott át a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dél-pesti Kirendeltségének Kispest Önkormányzata, ezzel segítve a kerületi tűzoltóság munkáját.

Egy Suzuki SX4 típusú gépjárművet és fényhidat kapott a Kispesti Tűzőrség az önkormányzattól négy millió forint értékben, ami segíti a jövőben a Katasztrófavédelem hatékonyabb működését. Riasztások alkalmával ezzel az új megkülönböztető jelzéssel felszerelt gépkocsival a szakemberek gyorsabban érhetik el a katasztrófa sújtotta helyszíneket, ami a sikeres munkavégzésüket minden bizonnyal nagyban segíteni fogja.

 

A kormány néhány éve hozta létre az egységes Katasztrófavédelmet, azóta megkezdődött a gépjárműpark egységesítése, korszerűsítése szerte az országban, így Kispesten is. Ezáltal ha egy tűzoltó egy másik kirendeltségre kerül, nincs szükség a katasztrófaelhárításhoz használt eszközök használatának újratanulására.

 

Ékes Gábor alpolgármester lapunkak elmondta, hogy az elmúlt években, noha közvetlen és szervezeti kapcsolat már nincs a helyhatóság és a tűzoltóság között, több alkalommal segítette az önkormányzat a kispesti tűzőrség mindennapjait. Legutóbb nagyképernyős LCD televíziót és az internetkapcsolathoz szükséges informatikai eszközt kapott a kerületi parancsnokság.

 

Az ünnepélyes szolgálati gépjármű átadáson részt vett többek között Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármester és Mihály András (Fidesz-KDNP) képviselő.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.