2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szolgálati autót kapott kispesti katasztrófavédelem

Főoldal>Közélet>Szolgálati autót kapott kispesti katasztrófavédelem
 
Írta: Szerk.
2014. augusztus 26. 17:44
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Szolgálati gépjárművet adott át a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dél-pesti Kirendeltségének Kispest Önkormányzata, ezzel segítve a kerületi tűzoltóság munkáját.

Egy Suzuki SX4 típusú gépjárművet és fényhidat kapott a Kispesti Tűzőrség az önkormányzattól négy millió forint értékben, ami segíti a jövőben a Katasztrófavédelem hatékonyabb működését. Riasztások alkalmával ezzel az új megkülönböztető jelzéssel felszerelt gépkocsival a szakemberek gyorsabban érhetik el a katasztrófa sújtotta helyszíneket, ami a sikeres munkavégzésüket minden bizonnyal nagyban segíteni fogja.

 

A kormány néhány éve hozta létre az egységes Katasztrófavédelmet, azóta megkezdődött a gépjárműpark egységesítése, korszerűsítése szerte az országban, így Kispesten is. Ezáltal ha egy tűzoltó egy másik kirendeltségre kerül, nincs szükség a katasztrófaelhárításhoz használt eszközök használatának újratanulására.

 

Ékes Gábor alpolgármester lapunkak elmondta, hogy az elmúlt években, noha közvetlen és szervezeti kapcsolat már nincs a helyhatóság és a tűzoltóság között, több alkalommal segítette az önkormányzat a kispesti tűzőrség mindennapjait. Legutóbb nagyképernyős LCD televíziót és az internetkapcsolathoz szükséges informatikai eszközt kapott a kerületi parancsnokság.

 

Az ünnepélyes szolgálati gépjármű átadáson részt vett többek között Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármester és Mihály András (Fidesz-KDNP) képviselő.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.