2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szombat a sport és egészség jegyében

Főoldal>Közélet>Szombat a sport és egészség jegyében
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. szeptember 21. 11:13
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az Országos Lombikbébi Alapítvány és a Kispesti Diabetes és Egészség Klub Kispályás Labdarúgó Tornát rendezett szeptember 17-én. A családi sport és egészség fesztivált a KAC pályán tartották.

Az ingyenes rendezvényt az Országos Lombikbébi Támogató Alapítvány és a Kispesti Diabetes és Egészség Klub közösen szervezte. A rendezvény célja az volt, hogy az Alapítvány a nevezési díjakból minél több családot támogathasson, ezzel hozzásegítve őket ahhoz, hogy a gyermekáldás örömeiben részesülhessenek. A Kispesti Diabetes és Egészség Klub emellett fel kívánta hívni a látogatók figyelmét a hagyományos és alternatív egészségmegőrző gyógyászati, állapotjavító lehetőségekre, külön hangsúlyt fektetve az egészséges táplálkozásra, a diabéteszre, a magas vérnyomásra, az immunrendszer erősítésére, illetve a rendszeres testmozgás fontosságára.

Az Alapítvány a labdarúgó tornát követően a helyezetteket értékes ajándékokkal jutalmazta, az idei vándorkupát a Bp. Police SE nyerte.

A Kispesti Diabetes és Egészség Klub programjának keretén belül délelőtt előadások voltak, melyeket orvosok, dietetikus, illetve életmód szakértők tartottak egészséges táplálkozás, az önellenőrzés fontossága, a helyes életmód, a reflexológia, a gyógynövények és azok hasznossága, homeopátia című témakörökben. Az egészségügyi szűréseken vérnyomás, vércukorszint, koleszterin, véroxigén, diabétesz lábvizsgálat, szemészeti, és hallásvizsgálatot végeztek a szakemberek. Gyermekek részére trambulin, gördeszka, lengőteke, tollaslabda, arcfestés  adta a szórakozási lehetőséget.

A rendezvény sikeres volt, melyet az is bizonyít, hogy a résztvevők (mint egy 300 fő) elégedetten távoztak.

 

 

A cikket Huszák Jánosnak, a Kispesti Diabetes és Egészség Klub elnökének köszönjük.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.