2021. január 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tizenötmillióan együtt

Főoldal>Közülünk>Tizenötmillióan együtt
 
Írta: Szerk.
2020. június 04. 12:02
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A közösség egészségének védelmét szem előtt tartva idén szűk körben emlékezett meg a magyarság összetartozásáról a kispesti polgári oldal a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójánál a Határ úti országzászlónál.

„Idén csak szűk körben, de lélekben közösen. Tizenötmillióan együtt” – írta közösségi oldalán Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz elnöke a nemzeti összetartozás napi megemlékezésről szóló bejegyzésében. A Határ úti országzászlónál idén elmaradt a nagyobb lélekszámú közös emlékezés: dr. György István és Földesi Gyula választókerületi elnökök, a kispesti Fidesz és KDNP, valamint a Kispesti Társaskör Egyesület szűk körben helyezték el az emlékezés koszorúit és virágait.

 

A képre kattintva megtekintheti galériánkat

 

Noha a járványhelyzet enyhülése miatt a kormány lehetővé tette szabadtéri rendezvények megtartását, de a Határ úti országzászló előtti tér méretei nem tették lehetővé, hogy nagyobb lélekszámban is tartani lehessen az 1,5-2 méteres védőtávolságot. Ezért Dódity Gabriella arra kérte a polgári oldal támogatóit, hogy bár ez az a nap, amikor mindenki szívesen emlékezne közösen határon túl rekedt testvéreinkre, ettől a járvány miatt tekintsenek el.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.