2018. szeptember 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Több tucat munkakereső kapott állást

Főoldal>Közérdekű>Több tucat munkakereső kapott állást
 
Írta: Szerk.
2017. október 06. 15:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén is érdemes volt kilátogatnia a Budapesti Kormányhivatal által szervezett Állásbörzére azoknak, akik éppen munkakeresésben vannak. A helyszínen ugyanis huszonöt álláskereső kapott munkát, és több mint harminc érdeklődőt várnak vissza második körös állásinterjúra a kiszemelt munkaadóhoz.

Már másodszor szervezett állásbörzét a Budapesti Kormányhivatal a Kispesti Munkásotthon és Művelődési Házban. Idén október 5-én tartották a börzét, ahol csaknem 30 cég közel 1200 állásajánlattal várta a munkakeresőket, akik jöttek is szép számmal. A terem gyorsan megtelt, a cégek asztalainál sorok kígyóztak. A leginkább keresett munkakörök ezúttal az adminisztratív, a könnyű fizikai munka és a kereskedelem területéről kerültek ki, valamint nagy érdeklődés volt a fegyveres testületek állásajánlatai iránt is. 

 

 

- Igyekszünk mindenkinek a képességeihez mérten a legmegfelelőbb munkát kínálni. Szükségünk van munkaerőre, és a cégen belül számtalan nyitott pozíció és lehetőség kínálkozik, amelyek már csak a legmegfelelőbb emberre várnak, ezért vagyunk itt – tudtuk meg a BKK ZRT. munkatársaitól.

 

Az állásbörze célja, hogy elősegítse a munkaadók és álláskeresők közötti kapcsolatfelvételt, alkalmat biztosítson a közvetlen és személyes találkozásra a munkaerőpiac szereplői között. Dr. György István kormánymegbízott nyitóbeszédében hangsúlyozta, hogy a nemzetgazdaság annál erősebb, minél többen dolgoznak az elsődleges munkaerőpiacon, hiszen többen veszik ki a részüket az ország teljesítőképességének növelésében, és a közterhek viselésében.

 

 

- Magyarország ebben az elmúlt években jó teljesítményt nyújtott, a munkaerőpiaci adatok nagymértékben javultak – tette hozzá a Budapesti Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, aki arról is beszélt, hogy ez a tendencia Kispesten is érezhető, mert a 2016. évben nyilvántartott 757 regisztrált álláskereső száma idén 482-re mérséklődött.

 

 

- Ez egy nagyon jó kezdeményezés, hiszen itt személyesen is megismerkedhettem a cégek ajánlataival, egyből fel tudtam tenni nekik a kérdéseimet. Nem szeretném elkiabálni, de megyek is be az egyikhez egy újabb beszélgetésre – osztotta meg lapunkkal egy álláskereső fiatalember, aki először vett részt a börzén.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.