2020. július 08., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Több új bérletautomata Kispesten

Főoldal>Közélet>Több új bérletautomata Kispesten
 
Írta: Szerk.
2014. szeptember 25. 09:24
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Határ út és a KÖKI terminál után már a Kós Károly, a Templom és a Kossuth téren, valamint a Vas Gereben utcában is vásárolhatunk BKK jegyet és bérletet a nap 24 órájában.
Az elmúlt évtized leg jeglentősebb jegy- és bérletvásárlási lehetőségek színvonalát javító beruházás a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Fővárosi Önkormányzat finanszírozásában valósulhat meg. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének fővárosi főtanácsadóként tett erőfeszítései eredménnyel jártak, mert a budapesti fejlesztés automatáiból már hat üzemel Kispesten. 
Az új készülékek nem csak külsejükben, hanem funkciójukban is különböznek a régi jegyautomatáktól, ugyanis az utasok nem csak jegyet, hanem bérletet is tudnak itt vásárolni, továbbá a fizetési lehetőségek is bővültek. Az automaták érmét és bankjegyet is elfogadnak és visszaadnak, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Az intelligens készülékek számlát is készítenek, érintő képernyősek és használatuk rendkívül egyszerű. A legnagyobb előnye azonban, hogy megszűnnek a kígyózó sorok a jegypénztáraknál, hiszen az eddigiekhez képest háromszor több bérletvásárlási pontot és hatszor több bankkártyás fizetési lehetőséget biztosít a BKK utasai számára Budapesten és az agglomerációban.
 
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.