2020. július 11., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tökéletesítésre szorul a Berzsenyi rendelő

Főoldal>Közélet>Tökéletesítésre szorul a Berzsenyi rendelő
 
Írta: Szerk.
2017. április 05. 13:05
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hamarosan átadják a Berzsenyi utcai felújított gyermekrendelőt, ám van még mit rajta tökéletesíteni. A bejáratot sokan nem a járdán, hanem a poros, esőben saras terület felől közelítik meg. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok azt kérte a városvezetéstől, hogy a rendelő környezetét is újítsák meg, és tegyék lehetővé, hogy a rendelőt szilárd útburkolaton lehessen megközelíteni.

Ha már nem épült fel a korábban megígért wekerlei gyermekorvosi rendelő, legalább megújul a Berzsenyi utcai; már a végén járnak a munkálatoknak. A kivitelezés nem sikerült tökéletesre, kisebb-nagyobb hibák felfedezhetőek a majdnem kész épületben, amely többek között beázik. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő nemrég a rendelő környezetének rendezésére hívta fel az önkormányzat figyelmét. Esős, csapadékos időben a sártengeren gázolnak végig a páciensek, száraz időben pedig felverik a port, de a kerékpártárolót is csak a poros talajon át lehet megközelíteni.

 

– A külső környezet kapcsán javaslatot tettem a polgármesternek a jelenleg még beton felületű bejárat leburkolására, illetve azt is kértem, hogy a rendelő környezetét is tegye rendbe, füvesítse be az önkormányzat. Itt külön kértem, hogy az épület oldalában lévő kerékpártárolóktól sehova nem vezető járólapos utat is gondolják át, hiszen sokan a poros területen át közelítik meg a rendelőt. Akár a kerékpártároló áthelyezése is megoldást jelenthet. Összességében azonban örülök, hogy megújul végre a rendelő – mondta Dódity Gabriella, az önkormányzat fejlesztési tanácsnoka.

 

Mint ismeretes, hosszas huzavona után kezdődött nyáron a Berzsenyi utcai gyermekorvosi rendelő és védőnői rész felújítása. A munkálatok során a több mint harmincéves épület tetőszigetelésének felújítására, a homlokzati fal hőszigetelésére, valamint a homlokzati nyílászárók cseréjére kerül sor. Emellett a belső tereket is átépítik. Az öt orvosi rendelő és a betegváró is megszépül, sőt, végre a túloldalon, a felnőtt orvosi rendelő bejáratánál lévő, általunk is sokat emlegetett lépcső is megújul. Viszont a korábban többször megígért wekerlei gyermekorvosi rendelő megépítése biztosan lekerült a napirendről.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.