2020. szeptember 21., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
december (12)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tovább bővülhetnek a szakellátások az Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közérdekű>Tovább bővülhetnek a szakellátások az Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2020. május 12. 15:50
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Amennyiben megnyugtatóan alakulnak az esetszámok, hamarosan újraindulhat az onkológiai szakrendelés a Kispesti Egészségügyi Intézetben, és ismét lehetséges lesz - szigorúan előre egyeztetett időpontban - a rehabilitációs gyógytornakezelés is - számolt be közleményében Dr. Kumin Marianna, az intézet főigazgatója.

„Tisztelt Kispesti Lakosok!

Kedves Betegeink!

 

Figyelemmel kísérve a Covid-19 fertőzöttség alakulását, és azt követően, hogy az „élet” több szinten is megindult, ez második lépcsőként Intézetünkben is bevezetésre kerülhet néhány szakrendelés tekintetében.


Amennyiben az elkövetkezendő napokban megnyugtatóan alakulnak az esetszámok, akkor május 19-től az onkológiai szakrendelés újra megindulhat az eredeti működési rendjének megfelelően.

 

Terveink szerint ismét lehetséges lesz korlátozott számú, jellemzően műtéti beavatkozást követő rehabilitációs gyógytornakezelésre, szigorúan előre egyeztetett időpontban, annak pontos betartása mellett. Ugyanígy megindulhat a direkt kontaktussal nem járó lézer bioptron- és mágneságy-terápia is.

 

Ennél szélesebb körben jelenleg nem áll módunkban a rendeléseket megindítani, részben, mert nem mindenki vállalja a 65 év feletti korcsoportból a közvetlen betegellátásban való részvételét, részben, mert a munkatársak és az Önök érdekében nem engedélyezem azoknak a munkatársaknak a visszaállását, akik más intézményben is szolgálatot teljesítenek.

 

Az egyéb szakrendelések működésével kapcsolatban, kérem, kövessék figyelemmel a honlapunkon folyamatosan frissülő tájékoztatásokat.

 

Szeretném felhívni szíves figyelmüket, hogy még nem mondhatunk végleg búcsút a koronavírusnak, ezért kérem, hogy a továbbiakban is tartsák be a szükséges higiéniai rendszabályokat, az előírt helyeken, így Intézetünkben is a kötelező maszkviselést, a biztonságos védőtávolságot.”

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.