2023. május 29., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
augusztus (20)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tovább bővülhetnek a szakellátások az Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közérdekű>Tovább bővülhetnek a szakellátások az Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2020. május 12. 15:50
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Amennyiben megnyugtatóan alakulnak az esetszámok, hamarosan újraindulhat az onkológiai szakrendelés a Kispesti Egészségügyi Intézetben, és ismét lehetséges lesz - szigorúan előre egyeztetett időpontban - a rehabilitációs gyógytornakezelés is - számolt be közleményében Dr. Kumin Marianna, az intézet főigazgatója.

„Tisztelt Kispesti Lakosok!

Kedves Betegeink!

 

Figyelemmel kísérve a Covid-19 fertőzöttség alakulását, és azt követően, hogy az „élet” több szinten is megindult, ez második lépcsőként Intézetünkben is bevezetésre kerülhet néhány szakrendelés tekintetében.


Amennyiben az elkövetkezendő napokban megnyugtatóan alakulnak az esetszámok, akkor május 19-től az onkológiai szakrendelés újra megindulhat az eredeti működési rendjének megfelelően.

 

Terveink szerint ismét lehetséges lesz korlátozott számú, jellemzően műtéti beavatkozást követő rehabilitációs gyógytornakezelésre, szigorúan előre egyeztetett időpontban, annak pontos betartása mellett. Ugyanígy megindulhat a direkt kontaktussal nem járó lézer bioptron- és mágneságy-terápia is.

 

Ennél szélesebb körben jelenleg nem áll módunkban a rendeléseket megindítani, részben, mert nem mindenki vállalja a 65 év feletti korcsoportból a közvetlen betegellátásban való részvételét, részben, mert a munkatársak és az Önök érdekében nem engedélyezem azoknak a munkatársaknak a visszaállását, akik más intézményben is szolgálatot teljesítenek.

 

Az egyéb szakrendelések működésével kapcsolatban, kérem, kövessék figyelemmel a honlapunkon folyamatosan frissülő tájékoztatásokat.

 

Szeretném felhívni szíves figyelmüket, hogy még nem mondhatunk végleg búcsút a koronavírusnak, ezért kérem, hogy a továbbiakban is tartsák be a szükséges higiéniai rendszabályokat, az előírt helyeken, így Intézetünkben is a kötelező maszkviselést, a biztonságos védőtávolságot.”

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.