2020. július 11., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Továbbra is Dr. Vargha Péter az Egészségügyi Intézet vezetője

Főoldal>Közélet>Továbbra is Dr. Vargha Péter az Egészségügyi Intézet vezetője
 
Írta: Kroó Zita
2014. január 20. 15:05
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A képviselő testület döntött a Kispesti Egészségügyi Intézet pályázatáról, ezáltal az intézményt a következő öt évben is Dr. Vargha Péter igazgatja.

Már egy évtizede az Ön irányítása alatt működik a Kispesti Egészségügyi Intézmény. A jövőben milyen korszerűsítések várhatóak?

 

- A fejlesztéseket az élet diktálja, hiszen idővel tönkremennek a berendezéseink, amiket cserélni kell, így idén bár biztos, hogy két röntgengép, valamint egy defibrillátor beszerzése is esedékes. A műszerek cseréje mellett, az épületeinken is különböző felújítások váratnak magukra, például az udvar homlokzatának a vakolása, tisztasági festés az intézmény egész területén, valamint az épület teljes akadálymentesítése. Szakmai terveinket tekintve drasztikus változásokat nem tervezünk, viszont a különféle, az alapfeladataink közé nem tartozó, szakrendeléseinket továbbra is fenn kívánjuk tartani annak érdekében, hogy a betegek teljes körű ellátásban részesüljenek.

 

Jelenleg is különböző kórházak orvosai dolgoznak részidőben az intézetben. Milyen előnyökkel jár ez az itteni betegeknek?

 

- Nagyon jó gyakorlatnak tartom, hogy kórházi dolgozókat alkalmazunk az intézményünkben, mert ez azt jelenti, hogy a nálunk rendelő orvosok ki tudják szűrni azokat a betegeket akiket már operáltak vagy operálniuk kell, ezáltal a páciens egész kórtörténete egy orvos kezében marad.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.