2019. december 14., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Továbbra is Dr. Vargha Péter az Egészségügyi Intézet vezetője

Főoldal>Közélet>Továbbra is Dr. Vargha Péter az Egészségügyi Intézet vezetője
 
Írta: Kroó Zita
2014. január 20. 15:05
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A képviselő testület döntött a Kispesti Egészségügyi Intézet pályázatáról, ezáltal az intézményt a következő öt évben is Dr. Vargha Péter igazgatja.

Már egy évtizede az Ön irányítása alatt működik a Kispesti Egészségügyi Intézmény. A jövőben milyen korszerűsítések várhatóak?

 

- A fejlesztéseket az élet diktálja, hiszen idővel tönkremennek a berendezéseink, amiket cserélni kell, így idén bár biztos, hogy két röntgengép, valamint egy defibrillátor beszerzése is esedékes. A műszerek cseréje mellett, az épületeinken is különböző felújítások váratnak magukra, például az udvar homlokzatának a vakolása, tisztasági festés az intézmény egész területén, valamint az épület teljes akadálymentesítése. Szakmai terveinket tekintve drasztikus változásokat nem tervezünk, viszont a különféle, az alapfeladataink közé nem tartozó, szakrendeléseinket továbbra is fenn kívánjuk tartani annak érdekében, hogy a betegek teljes körű ellátásban részesüljenek.

 

Jelenleg is különböző kórházak orvosai dolgoznak részidőben az intézetben. Milyen előnyökkel jár ez az itteni betegeknek?

 

- Nagyon jó gyakorlatnak tartom, hogy kórházi dolgozókat alkalmazunk az intézményünkben, mert ez azt jelenti, hogy a nálunk rendelő orvosok ki tudják szűrni azokat a betegeket akiket már operáltak vagy operálniuk kell, ezáltal a páciens egész kórtörténete egy orvos kezében marad.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.