2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tudod mit csinálsz idén nyáron?

Főoldal>Kölyök>Tudod mit csinálsz idén nyáron?
 
Írta: Galambos Zsuzsanna
2011. május 14. 12:00
Rovat: Kölyök
 
Azokban a családokban ahol kisiskolás korú gyerekek vannak, sokszor jelent megoldásra váró feladatot az, hogy a gyerekek a nyári szünetben mivel töltsék el tartalmasan a szabadidőt. Most van itt az ideje annak, hogy feltérképezzük a kínálkozó lehetőségeket és tervezzünk a közelgő nyárra.

Amikor a szülők dolgoznak, a nagyszülők sem elérhetőek, akkor is sok lehetőség nyílik, hogy aktív és szórakoztató élménnyekkel teli szünidei programokat találjunk csemeténknek.

 

Tábor úszó foglalkozásokkal

 

A Kispesti Uszoda heti turnusokban szervez nyári táborokat 2011. június 20-tól kezdődően 8 héten keresztül. Naponta 2 úszófoglalkozással és különböző sportolási lehetőségekkel (vizilabda, foci, asztalitenisz, strandröplabda, kosárlabda) várják a nagycsoportos óvodás és az iskolás gyerekeket. Jó idő esetén strandolásra is lehetőség nyílik. További információk a kispestiuszoda.hu honlapon találhatóak, vagy érdeklődni lehet telefonon a 280-16-85 számon.

 

Tábor angol foglalkozásokkal

 

A Helen Doron Nyelviskola napi 2 X 45 perces angol foglalkozásokkal, kirándulással és kreatív foglalkozásokkal kínál két turnusban június 27-től és július 4-től napközbeni táborozási lehetőséget, amit a Százszorszép óvodában tartanak. Címe: XIX. Táncsics Mihály u. 9. Bővebb felvilágosítás az Europarkban lévő Helen Doron Nyelviskolában kapható. Veréb Zsuzsa, Tel.: 06 70 328 3228

 

Tenisz és Sporttábor

 

A Wekerlei Tenisztelep területén heti turnusokban napközistábort fognak tartani. Az első turnus június 13-án indul. A napi két teniszedzés mellett, csocsó és íjászat is várja a gyerekeket, emelett kirándulás és versenyek, játékos vetélkedők egészítik ki a programot. Bővebb információt és a jelenetkezés feltételiről további részleteket Paripás Istvántól a 06/30-408-7788 és Gáspár Zoltántól a 06/30-644-866 telefonszámon lehet kérnii.

 

A Wekerlei Kultúrház szervezésében megrendezésre kerülő napközistáborok:

 

Játékos Angol nyelvű tábor

 

6-12 éves korú gyermekek részére június 20-tól tart angol nyelvi napközis tábort az intézmény. Legkésőbb május 20-ig  várják a jelentkezőket!

 

Időutazás az Ókori Egyiptomba

 

8-12 éves korú gyermekek részére június 20-tól kalandos, ismeretterjesztő, vizualitást és kreativitást fejlesztő napközis tábor lesz 2011. június 27-től.

 

Bukfenc- Ovis tábor

 

A tábor célja a 4-6 éves korú mozgásigényes gyermekek kreativitásának és problémamegoldó képességének feljlesztése a torna és a moldvai néptánc eszközeivel, játékos formában , zenére történő mozgáselemekkel. Július 4-től indul a tábor.

 

Kalandos időutazás

 

6-12 éves korú gyermekek játékos kultúrtörténeti utazása az ősemberek barlangrajzaitól, az Ókori Egyiptomon keresztül az Ókori Görögországig. Ismerkedés az Iszlám vallással és az arab írással, végül a középkori Európa keresztes lovagjainak életével. A tábor július 11-től kerül megrendezésre.

 

Aerobik és sport tábor

 

6-12 éves korú gyermekek részére július 18-tól, vidám, az egészséges életmódra nevelő és a helyes táplálkozási szokások kialakításában segítő sportfoglalkozásokkal egybekötött napközis tábor.

 

Tánc tábor

 

6-12 éves korú gyermekek részére, intenzív Latin, Salsa, hip-hop, jazz és musical tánc alapjainak elsajátítása augusztus 8-tól a tánc világa iránt érdeklődőknek.

 

Kézműves tábor

 

6-12 éves korú gyermekek részére, a hagyomásos technikákkal kosárfonás, nemezelés, gyöngyfűzés kézműves technikák elsajátítása játékosan, augusztus 8-tól.

 

Zöld tábor

 

6-12 éves korú gyermekek részére, környezetvédelem és a környezettudatos életmód módszereinek elsajátítása játékos eszközökkel augusztus 15-től.

 

Pamacs tábor

 

4-7 éves korú gyermekek számára, kézműves foglalkozások, különleges technikák segítségével fejlesztve a gondolkozást és a kreativitást a kicsiknél. Augusztus 22-től várja a tábor a gyerekeket.

 

A Wekerlei Kultúrház által szervezett táborokról bővebb információ személyesen a helyszínen: 1192 Budapest, Petúr u. 6., vagy telefonon a 282-9895 telefonszámokon kérhető.

 

A KMO Művelődési ház szervezésében megrendezésre kerülő táborok:

 

Játékos angol foglalkozások


2011. július 4-től két korcsoport számára kerül megrendezésre. A mondókákkal, mesékkel, énekekkel, sok játékkal egybekötött angol nyelvű foglalkozásokra 10-10.45-ig a 3 éves korosztályt, 11-12 óra között pedig a 3-6 éves korosztályt várják a rendezők. Előzetes jelentkezés szükséges, a 282-9826/0106 melléken Nyilas Gabi várja az érdeklődést.

 

Kézműves délelőttök

 

2011. július 11-től kezdődő héten minden nap egy kézművestechnikával ismerkedhetnek meg a gyerekek a foglalkozásokon. Hétfőn szappanból képöntés, papírvirágok összeállítása, kedden papírhengerekből ceruzatartő és virágos üdvözlőlap, szerdán csipeszfigurák, csütörtökön fakanálbábu készítés és pénteken illatzsák varrás lesz a program.

Bábos tábor

 

2011. Július 18-tól Bábos tábor indul Tóth Istvánné vezetésével. Jelentkezni lehet a 282-9826/ 0106 melléken a művelődésszervezőnél.

 

Minden jó, ha a vége jó!

 

Nyárbúcsúztató tábor 7-14 éves korosztály számára 2011. augusztus 22-től. Egy-egy nap tematikája: hétfő a játékok világában, kedd a sportok világában, szerda a színház világában, csütörtök a tánc világában, végül pénteken bogrács party, élő zenével. 2011. július 1-ig lehet jelentkezni a 282-9736/0107 telefonszámon, Kiss Ágnes művelődésszervezőnél.

 

Komplex művészeti szaktábor (helyszín: Kunbaracs)

 

8-16 éves korosztály részére szervezik 2011. július 4-től. Programok: színjátszás, tánc, kreatív-hobby és shaolin önvédelmi sportfoglalkozások. További szórakozási lehetőségek: lovaglás, go-kart, fürdés a medencében, játszótér látogatás, sportpályák használata. A gyerekek egynapos látogatást tesznek a kecskeméti élményfürdőben és traktorral meglátogatják a  sajtgyárat is. Jelentkezési határidő: 2011. június 20.

 

 

Szerencsére isdén is sok érdekes és hasznos táborral várják az intézmények.a kispesti gyerekeket  Reméljük minden szülő talál kedvére valót a felsorolt nyári rendezvények között! 

 

 

 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.