2019. július 16., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újabb bevándorláspárti politikus szekerét tolja Gajda

Főoldal>Közélet>Újabb bevándorláspárti politikus szekerét tolja Gajda
 
Írta: Szerk.
2019. május 07. 09:50
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Gajda Péter (MSZP) polgármester a bevándorláspárti MSZP mellett a hazánk elleni valamennyi intézkedést megszavazó szocialista Ujhelyi Istvánnak is terepet biztosít Kispesten, hogy együtt tolják a bevándorláspárti baloldal szekerét.

A szocialista Gajda Péter már nem csak az EP-választás plakátjain vállalja fel a bevándorlást támogató pártját, az alig mérhető támogatottságú, szintén bevándorláspárti Párbeszéddel összeállt MSZP-t.

 

Gajda ezúttal Ujhelyi István, a Magyarországot támadó Sargentini-jelentést, és szinte az összes bevándorlást támogató kezdeményezést megszavazó szocialista EP-képviselővel közösködik.

 

 

Ujhelyi, aki éppen Kispestet szemelte ki, hogy „európai összefogásnak” álcázva közösen tolja Gajdával a bevándorláspártiak szekerét, kültéri plasztikát készül adományozni a kerületnek az EU-csatlakozás 15. évfordulója alkalmából. Bárcsak ő, Gajda, vagy más balliberális politikus így a szívén viselné mondjuk a magyarok nemzeti összetartozását is…

 

 

A szocialista Ujhelyi István egyébként „hazafias” kötelességének tartva megszavazta 2018 szeptemberében a Magyarország elítélését célzó, hazugságokból és csúsztatásokból összeollózott Sargentini-jelentést, amely aktiválná hazánkkal szemben az uniós „atombombát”, a 7-es cikkely szerinti eljárást. Ujhelyi ezzel saját magát (is) szembe köpte, hiszen még 2015 szeptemberében ő maga írta közleményében, hogy „Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankcióknak.”

 

 

Emellett mind Ujhelyi, mind pártja, az MSZP mindvégig kiállt és jelenleg is kiáll a bevándorláspárti európai balliberális oldal mellett, amelyik bevezetné a migránsvízumot, ezzel további százezreknek, millióknak küldve meghívót Európába.

 

Az európai balliberálisok – akiket Gajda és Ujhelyi pártja is támogat – az európai adófizetők pénzéből feltöltött migránskártyákkal is segítette a bevándorlókat.

 

Ilyen migránskártyát kapott Hassan F. is, aki a gyanú szerint az Iszlám Állam terrorszervezet vezetője, legalább 20 embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett. Hassan F-et egyébként a Terrorelhárítási Központ fogta el, amikor megpróbált Magyarországra bejutni. A bevándorláspárti balliberálisok a jövőben legálissá akarják tenni a bevándorlást, migrációs csatornákat létrehozva folytatni akarják Európa és benne Magyarország elárasztását.

 

Ennek szabhatunk gátat május 26-án, az európai parlamenti választáson.

 

Ujhelyi nevével kapcsolatban a Szeviép-ügyben is felmerülnek visszásságok: a csődbe ment társaság egyik tulajdonosa azt állítja, hogy 2008-ban mintegy 30-40 millió forint értékben újította fel Ujhelyi házát, ezzel meghálálva a szocialista politikus segítségét.

 

Gajda tehát nem, hogy elhatárolódna a bevándorlást támogató pártjától, vagy a hazánk elleni támadásokat megszavazó Ujhelyitől, még terepet biztosít nekik a kispesti megjelenésre. De várjuk még a szocialista polgármester reakcióját, elhatárolódását az MSZP-s képviselő, Lackner Csaba, valamint a GESZ jogi igazgatójának nyíltan gyűlöletkeltő, rasszista megnyilvánulásaival kapcsolatban is…

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.