2020. május 30., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (10)
március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újabb bevándorláspárti politikus szekerét tolja Gajda

Főoldal>Közélet>Újabb bevándorláspárti politikus szekerét tolja Gajda
 
Írta: Szerk.
2019. május 07. 09:50
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Gajda Péter (MSZP) polgármester a bevándorláspárti MSZP mellett a hazánk elleni valamennyi intézkedést megszavazó szocialista Ujhelyi Istvánnak is terepet biztosít Kispesten, hogy együtt tolják a bevándorláspárti baloldal szekerét.

A szocialista Gajda Péter már nem csak az EP-választás plakátjain vállalja fel a bevándorlást támogató pártját, az alig mérhető támogatottságú, szintén bevándorláspárti Párbeszéddel összeállt MSZP-t.

 

Gajda ezúttal Ujhelyi István, a Magyarországot támadó Sargentini-jelentést, és szinte az összes bevándorlást támogató kezdeményezést megszavazó szocialista EP-képviselővel közösködik.

 

 

Ujhelyi, aki éppen Kispestet szemelte ki, hogy „európai összefogásnak” álcázva közösen tolja Gajdával a bevándorláspártiak szekerét, kültéri plasztikát készül adományozni a kerületnek az EU-csatlakozás 15. évfordulója alkalmából. Bárcsak ő, Gajda, vagy más balliberális politikus így a szívén viselné mondjuk a magyarok nemzeti összetartozását is…

 

 

A szocialista Ujhelyi István egyébként „hazafias” kötelességének tartva megszavazta 2018 szeptemberében a Magyarország elítélését célzó, hazugságokból és csúsztatásokból összeollózott Sargentini-jelentést, amely aktiválná hazánkkal szemben az uniós „atombombát”, a 7-es cikkely szerinti eljárást. Ujhelyi ezzel saját magát (is) szembe köpte, hiszen még 2015 szeptemberében ő maga írta közleményében, hogy „Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankcióknak.”

 

 

Emellett mind Ujhelyi, mind pártja, az MSZP mindvégig kiállt és jelenleg is kiáll a bevándorláspárti európai balliberális oldal mellett, amelyik bevezetné a migránsvízumot, ezzel további százezreknek, millióknak küldve meghívót Európába.

 

Az európai balliberálisok – akiket Gajda és Ujhelyi pártja is támogat – az európai adófizetők pénzéből feltöltött migránskártyákkal is segítette a bevándorlókat.

 

Ilyen migránskártyát kapott Hassan F. is, aki a gyanú szerint az Iszlám Állam terrorszervezet vezetője, legalább 20 embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett. Hassan F-et egyébként a Terrorelhárítási Központ fogta el, amikor megpróbált Magyarországra bejutni. A bevándorláspárti balliberálisok a jövőben legálissá akarják tenni a bevándorlást, migrációs csatornákat létrehozva folytatni akarják Európa és benne Magyarország elárasztását.

 

Ennek szabhatunk gátat május 26-án, az európai parlamenti választáson.

 

Ujhelyi nevével kapcsolatban a Szeviép-ügyben is felmerülnek visszásságok: a csődbe ment társaság egyik tulajdonosa azt állítja, hogy 2008-ban mintegy 30-40 millió forint értékben újította fel Ujhelyi házát, ezzel meghálálva a szocialista politikus segítségét.

 

Gajda tehát nem, hogy elhatárolódna a bevándorlást támogató pártjától, vagy a hazánk elleni támadásokat megszavazó Ujhelyitől, még terepet biztosít nekik a kispesti megjelenésre. De várjuk még a szocialista polgármester reakcióját, elhatárolódását az MSZP-s képviselő, Lackner Csaba, valamint a GESZ jogi igazgatójának nyíltan gyűlöletkeltő, rasszista megnyilvánulásaival kapcsolatban is…

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.