2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újabb területek újulhatnak meg fővárosi támogatással

Főoldal>Közélet>Újabb területek újulhatnak meg fővárosi támogatással
 
Írta: Kroó Zita
2014. szeptember 04. 14:30
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Megszépülhet a Berzsenyi és a Kosárfonó utca is a Fővárosi Önkormányzat legújabb pályázatának köszönhetően. Az új kiírás a tavaly meghirdetett Tér_Köz pályázathoz kapcsolódik, amelyből a Kossuth téri közösségi tér és parkoló, valamint a Jézus Szíve Plébánia környezetének megújítására nyert kerületünk több mint negyedmilliárd forintot – tájékoztatott Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) polgármesterjelölt.
A Fővárosi Önkormányzat pályázatának köszönhetően vizes játszótér épülhet a Berzsenyi utca elején lévő közparknál, ahol a burkolatokat és a zöldfelületeket is felújítanák. A Kosárfonó utcában pedig a lakótelepi házak előtti zöldfelületek és közlekedési utak rendbetételére pályázik Kispest.
– A Tarlós István vezette Fővárosi Önkormányzat tavalyi pályázatán több mint ötmilliárd forintot kaphattak a kerületek városfejlesztésre, Kispest két projektrét például több mint negyedmilliárddal támogatja. A kerületek által tavaly fel nem használt keretösszeget most közösségi célú városrehabilitációs projektekre ajánlja a főváros, pont olyan kisléptékű, de egy-egy helyi közösség mindennapjait nagyban javító közterületi fejlesztésekre, amelyekre az elmúlt hónapok körzetbejárásai során a képviselőjelöltjeinkkel közösen hívtuk fel a kispesti városvezetés figyelmét –ismertette a részleteket Dódity Gabriella, aki a Fővárosi Önkormányzat főtanácsadója. Elmondta: kollégáival, Rózsa Eszterrel, Windbrechtinger Évával és Fekete Márkkal levélben tájékoztatták az érintett területeken élőket, és kérték, hogy javaslataikat, elképzeléseiket juttassák el hozzájuk.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.