2020. május 30., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (10)
március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újra lesz örökbefogadott állatok napja

Főoldal>Közérdekű>Újra lesz örökbefogadott állatok napja
 
Írta: Szerk.
2018. július 10. 11:18
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén hatodik alkalommal találkozhatnak a négylábúak és gazdijaik az Örökbefogadott Állatok Napján, amelyet idén Kőbánya Önkormányzata támogat.
Idén hatodik alkalommal találkozhatnak a négylábúak és gazdijaik az Örökbefogadott Állatok Napján, amelyet idén Kőbánya Önkormányzata támogat. A szeptember 23-i rendezvényen a Népligetben, a Planetárium melletti területen délelőtt 10 órától számos látványos bemutatóval, beszélgetéssel, játékkal és versennyel várja az érdeklődőket a szervező Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány (DOKTA), amely a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatát, ismertebb nevén az Illatos úti telep működését segíti. A rendezvény célja továbbra is az, hogy ösztönözzék az örökbefogadást, és felhívják a figyelmet a felelős állattartásra. Aki kilátogat a Népligetbe, találkozhat egyebek mellett Körtével, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikai osztályának keresőkutyájával, Mandyvel, a HEDDTech robbanószer kereső négylábújával, láthat agility bemutatót, frizbi bemutatót, részt vehet kutya-gazdi szépségversenyen, tesztelheti négylábúját a kutyabehívó versenyen, valamint esküt tehet kedvencének, akivel aztán közös kép készül az összes résztvevő négylábúval és gazdijaikkal.
 
– Évről-évre egyre többen látogatnak el a rendezvényünkre, így egyre több embernek tudjuk felhívni a figyelmét az örökbefogadás fontosságára. Ez azért is fontos, mert évente csaknem 2000 állat kerül be az Illatos úti telepre, ahol hat éve nem volt helyhiány miatt altatás. A férőhelyek száma elég kevés, így aki onnan fogad örökbe négylábú barátot, két lelket ment meg, mert felszabadít egy üres kennelt is. Dolgozunk egyébként azon is, hogy az Illatos úti telep nagyobb, méltóbb helyre költözhessen – mondta el Dódity Gabriella, a DOKTA képviselője.
 
A versenyekre az alábbi linken lehet jelentkezni:
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.