2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Üzlettulajdonosok figyelmébe

Főoldal>Krimi>Üzlettulajdonosok figyelmébe
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. december 12. 08:00
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispesti Rendőrség fel szeretné hívni a kerületi üzlettulajdonosok figyelmét egy bűnelkövetőre, aki több üzletben csalt már ki pénzt az ott dolgozóktól.

A Kispesti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a képen látható ismeretlen tettes ellen, aki 2011. október 31-én 12 óra 30 perckor a Budapest, XIX. ker. Üllői úton található szoláriumban az ott dolgozó hölgytől 40.000 Ft-ot csalt ki. A férfi közölte az eladóval, hogy ő az üzlet könyvelője és a főnök utasítására el kell vinnie a fenti pénzösszeget. Miután az alkalmazott a pénzt átadta, az elkövető az összeget, valamint a Meszics Ferenc nevet ráírta egy papírlapra és azt mondta az eladónak, hogy tegye be a kasszába a pénz helyett, továbbá egy CD-t is átadott. Az elkövető személyleírása a következő: 30 év körüli, kb. 180 cm magas, erős testalkatú, sötét, rövid, oldalt őszülő hajú férfi. A fenti bűncselekmény elkövetésekor sötétbarna cipőt, kék színű farmernadrágot, fehér színű inget és fekete félhosszú bőrkabátot viselt.

A tettes már több üzletben is csalt ki pénzt, mely cselekményekre jellemző, hogy minden alkalommal a fent leírt módon követi el.

A Rendőrség kéri, aki az elkövetőt felismeri vagy a bűncselekménnyel/bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107-es segélyhívó számot, illetve bejelentést tehet a kerületi rendőrkapitányságon vagy bármely rendőri szervnél.

 

3 Hozzászólás
1.Mumu2011. december 17., szombat 22:33:18
Sajnos már nem csak XIX. kerületben szedi áldózatait, hanem a IV. kerületben is!
2.Mumu2011. december 19., hétfő 16:15:48
Új információ az ügyben, hogy nem egyedül dolgozik, hanem többen vannak, az egyik kifigyeli, feltérképezi a helyzetet a másik meg ugyan ezzel a szöveggel és névvel tevékenykedik, már egy szöke, szerintünk parókás, hölgy is van köztük.
3.Zsófi2011. december 20., kedd 12:38:06
Az olvasók nevében is köszönjük a fontos információkat!
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.