2021. január 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vadmalactól a slambucig, minigolftól az evezésig

Főoldal>Kupa>Vadmalactól a slambucig, minigolftól az evezésig
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. október 08. 10:47
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Változatos sportprogramokkal és a legkülönbözőbb ételekkel találkozhatott, aki vasárnap ellátogatott a KAC pályán megrendezett Kispesti Sportnapra és Főzőversenyre.

 

A borús meteorológiai előrejelzések ellenére kiváló időjárás fogadta a Kispesti Sportnap és Főzőverseny résztvevőit, akik idén is fantasztikus hangulatot varázsoltak a KAC-pályára. Reggel a kerületi általános iskolások foci tornájával és óvodás sorversenyekkel kezdődtek a sportprogramok, majd a középiskolások futball tornája következett két korcsoportban. Újdonság volt a labdasebesség verseny, amely során egy speciális műszer méri a kapura rúgott labda sebességét. Három korcsoportban komoly versengés zajlott a kispesti Jako sportszeráruház által felajánlott értékes labdákért. Emellett bárki kipróbálhatta a légfegyveres lövészetet, a szárazföldi evezést és a sporttelep új minigolf pályáit is.

A főzőversenyre tizennégy csapat nevezett a legkülönbözőbb ételkülönlegességekkel. A bográcsokban slambuctól kezdve a székelykáposztán át a különféle pörköltökig mindenféle étel rotyogott. Az indulók között a kispesti civil szervezetek, iskolák és óvodák csapatai mellett magánszemélyekből álló csapatok is szerepeltek. A zsűri tagjai – Tóthné Szabó Éva, a kispesti Fidesz-frakció vezetője, Vinczek György alpolgármester, és Boczkó József mesterszakács – a Füstös Üstösök pincepörköltjét találták legjobbnak, a második helyezést pedig a Szomjas Miki csapat óhutai káposztás vadmalaca érte el.

„Kiváló hangulatban telt a sportnap, jó volt látni, hogy kicsik és nagyok együtt élvezték a mozgás és a főzés örömeit.” – emelte ki Tóthné Szabó Éva zsűritag a rendezvény kapcsán, aki a zsűri munkájáról szólva azt is elárulta, hogy a sok finomság közül nagyon nehéz volt kiválasztani a legjobbat. „Bár hivatalosan csak egy győztes van, mégis úgy gondolom, hogy mindenki nyertesnek érezheti magát, aki részt vett a rendezvényen.” – hangsúlyozta a képviselő.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.