2019. december 13., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Változik a végállomási rend a Határ úton a felújítás miatt

Főoldal>Közérdekű>Változik a végállomási rend a Határ úton a felújítás miatt
 
Írta: Szerk.
2015. június 16. 09:24
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
2015. június 16-ától, keddtől várhatóan szeptember 30-áig a III. ütemmel folyatódik a Határ út M végállomás átépítése. A munkák részeként a Határ út M végállomás belső területét teljesen lezárják, a buszoknak ideiglenes végállomást alakítanak ki a P+R parkoló területén. A végállomás lezárásával egy időben az M3-as metró Ferde utca felé kivezető kijáratát is lezárják, a metró csak az 50-es villamos felől lesz elérhető. A munkák az M3-as metró közlekedését nem érintik. A Ferde utcai megállóhelyek továbbra is használhatóak. Azoknak, akik a parkolót eddig igénybe vették, az Europark nagy parkolóját javasolják.

 

66-os, 66B, 66E és 966-os autóbusz

Az eddigi Határ út M belső végállomási le- és felszállóhely munkaterületté alakul, ezért a végállomáson a 66-os, a 66B, a 66E és a 966-os autóbuszról az Üllői útról bekanyarodás utáni szervizúton (az 50-es villamos után közvetlenül) lehet leszállni, míg felszállni a Vak Bottyán utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet.

Emellett a csomópontban az autóbuszok megállnak Határ út M felé a 99-es autóbusz Mátyás király utcai megállóhelyén is, Soroksár felé pedig a Ferde utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen is.

 

84E és 89E autóbusz

Az eddigi Határ út M belső végállomási le- és felszállóhely munkaterületté alakul, ezért a végállomáson a 84E és a 89E buszra az Üllői úton a 914-es autóbusz megállóhelyén lehet le-és felszállni.

Emellett a csomópontban az autóbuszok megállnak Gyál felé a Ferde utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen is. Az autóbuszok a Távíró utcához nem térnek be, helyette a Határ úton közlekednek a Határ út M végállomásig.

94E és 294E autóbusz

Az eddigi Határ út M belső végállomási le- és felszállóhely munkaterületté alakul, ezért a végállomáson a 94E és a 294E buszra az Üllői úton a 914-es autóbusz megállóhelyén lehet le-és felszállni. Emellett a csomópontban az autóbuszok megállnak Gyál felé a Ferde utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen is.

 

123-as és 123A autóbusz

Az eddigi Határ út M belső végállomási le- és felszállóhely munkaterületté alakul, ezért a végállomáson a 123-as és a 123A buszról az Üllői útról bekanyarodás utáni szervizúton (az 50-es villamos után közvetlenül) lehet leszállni, míg felszállni a Vak Bottyán utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet.

Emellett a csomópontban az autóbuszok megállnak Határ út M felé a 99-es autóbusz Mátyás király utcai megállóhelyén, és Soroksár felé továbbra is a Ferde utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen is. Az autóbuszok a Távíró utcához nem térnek be helyette a Határ úton közlekednek a Határ út M végállomásig.

 

194-es, 194B és 199-es autóbusz

Az eddigi Határ út M belső végállomási le- és felszállóhely munkaterületté alakul, ezért a végállomáson a 194-es, a 194B és a 199-es autóbuszról az Üllői útról bekanyarodás utáni szervizúton (az 50-es villamos után közvetlenül) lehet leszállni, míg felszállni a Vak Bottyán utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet.

Emellett a csomópontban az autóbuszok megállnak Határ út M felé a 99-es autóbusz Mátyás király utcai megállóhelyén is, Dél-Pest felé pedig a Ferde utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen is.

 

42-es és 52-es villamos

A 42-es és az 52-es villamos megállóhelyei és a  metrókijárat között a Mátyás király utca (Europark előtt) és az Üllői úton az 50-es villamos peronszigete melletti gyalogút útvonalon lehet eljutni.

 

99-es autóbusz

A metrókijárat és az 50-es villamos eléréséhez az uszodánál található Kőér utcai megállóhelyet, a 66-os, a 66B, a 66E, a 84E, a 89E, a 94E, a 294E, a 123-as, a 123A, a 194-es, a 194B és a 199-es autóbuszra, valamint a 42-es és 52-es villamosra történő átszálláshoz pedig a Ferde utcai megállóhelyet javasoljuk.

 

200E autóbusz

A felújítás ideje alatt a 200E autóbusz útvonala, illetve megállóhelyei változatlanok.

 

914, 914A, 950, 950A és 999-es autóbusz

A 914-es, a 914A, a 950-es, a 950A és a 999-es autóbusz Határ út M megállóhelye változatlan, nappal a gyáli járatok használják ideiglenes le- és felszállóhelyként.

Pestszentlőrinc felé a 914-es és a 950-es járatra továbbra is az Üllői úton lehet felszállni, de csak a bevásárlóközpont felől közelíthető meg a buszmegálló.

 

helyközi és távolsági járatok

A helyközi és távolsági járatok megállója az eredeti helyétől kb. 40 méterrel előrébb, a jobbra kanyarodó sávban, a szálloda kijáratától kb. 20 méterrel előrébb kerül.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.