2023. június 10., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (2)
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Végre átvették a DOKTA adományát az Illatos úton

Főoldal>Közérdekű>Végre átvették a DOKTA adományát az Illatos úton
 
Írta: Szerk.
2021. január 14. 17:39
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az Illatos úti árva kutyák és cicák győztek! – jelentette be Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP kispesti képviselőcsoportjának a vezetője, aki fél év alatt kiharcolta, hogy a fővárosi gyepmesteri telepen tartott állatok megkaphassák a DOKTA - A Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány hárommilliós adományát, amelyet a Fővárosi Rendészeti Önkormányzati Igazgatóság (FÖRI) vezetése sokáig elutasított, és felbontotta az alapítvánnyal az együttműködést.

- Több, mint fél éven át harcoltunk azért tavaly, hogy a főváros elfogadja alapítványunktól a több millió forintos támogatást. Ma végre átadhattuk az adományok egy részét, a többit folyamatosan szállítjuk majd – jelentette be közösségi oldalán Dódity Gabriella, aki a DOKTA- Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány kuratóriumi tagja is. A kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője hozzátette: a vezető állatorvossal egyeztetve most infúziós pumpát, vérnyomásmérőt és műtőlámpát adományoztak a telepnek, hogy magasabb színvonalú orvosi ellátásban részesülhessenek a Budapest közterületeiről bekerült gazdátlan állatok.

 

 

- Elfogadhatatlan, hogy egy civil szervezetnek több mint fél éven át könyörögnie kell, hogy átvegyék a főváros gyepmesteri telepe számára az adományokat. Az Illatos úti kutyák és cicák győztek, mi pedig a jövőben sem hagyjuk, hogy a gazdátlan állatok a szakmaiatlanság és a politikai harcok áldozatává váljanak – jelentette ki Dódity Gabriella. A DOKTA kuratóriumi tagja hozzátette: figyelnek rájuk, és támogatják az Illatos úti telepet a jövőben is!

 

Ha igazak a hírek, az Illatos úti gyepmesteri telepre hamarosan új vezetés érkezik. Ha így van, ezt üdvözöljük, hiszen semmi keresnivalója a gyepmesteri telepen olyanoknak, akiknél a szakmaiság háttérbe szorul, és az állatok túlaltatása egyáltalán felmerülhet. Bízunk benne, hogy ezúttal nem a baloldali politikai hatalmi osztozkodás, hanem a szakmaiság lesz a fő vezérelv, és ennek mentén választják ki az árva állatokért felelős vezetőket – szögezte le Dódity Gabriella.

 

 

 

Mint ismert: indokolás nélkül bontotta fel az együttműködési megállapodást a DOKTA – Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvánnyal a Gyurcsány Ferenc egykori testőre, Handl Tamás által vezetett Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság. Holott a DOKTA az utóbbi években kiemelkedő mértékben támogatta a FÖRI által fenntartott, Budapest „hivatalos” ebtelepének számító Illatos úti Állategészségügyi Szolgálatot. Dódity Gabriella még nyáron úgy fogalmazott: teljesen értetlenül áll a FÖRI döntése előtt, hiszen a jelenlegi balliberális fővárosi vezetés az önkormányzati kampányban még nagyon „állatbarátnak” mutatkozott, a DOKTA pedig kifejezetten az Illatos úti gyepmesteri telep támogatására jött létre.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.