2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Wekerle kis ékszerdoboza: Kispesti Kozmetika

Főoldal>Közülünk>Wekerle kis ékszerdoboza: Kispesti Kozmetika
 
Írta: Szerk.
2018. október 04. 10:43
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Igazi kis ékszerdoboz a Kispesti Kozmetika Wekerletelep szívében, a Dobó Katica utca 66. szám alatt. Tolnai Mariann kozmetikus-sminkes pedig a helyiség lelke, aki tudatosan kerüli a zajt, a felhajtást, ő ugyanis szeretné megőrizni a békebeli kozmetikai szalonok meghitt hangulatát, ahol minden a vendégről szól. Meg kell hagyni, ez tökéletesen sikerül is neki!

Immár harmadik éve várja a vendégeket Mariann, aki tősgyökeres kispesti, a mai napig a kerületben él, igaz, nem Wekerlén. A kozmetikus-sminkes régi álma volt, hogy megvalósíthassa saját szalonját, a Kispesti Kozmetikát, amelyet ő rendez be, ő alakít ki az ízlésének megfelelően, és amelyből árad a nyugalom. Vallja ugyanis, hogy a vendégek azért is járnak hozzá, mert itt nincs átjáróház, nem üvölt a zene, és nem kiabál a többi vendég mondjuk hajszárítás közben. Itt ő és a vendége létezik, akinek igyekszik mindent a legtermészetesebb módon, a legjobb termékekkel megadni.

- Olyan, egyébként spanyol termékekkel dolgozom, amelyek minden bőrproblémára kínálnak megoldást. Igyekszem minél kevesebb géppel dolgozni, hiszek abban, hogy a kézzel végzett kezelések is megfelelő hatást érnek el, és nem kell ahhoz szurkálni a vendéget, hogy ápolt és hidratált legyen a bőre. Egyébként mindig elmondom, hogy ha valaki nagyon korán elkezdi ezeket a gépi kezeléseket, akkor mire odaér, hogy valóban szükséges lehet 50-60 éves korában rá, már nem lesz olyan hatásfoka a kezelésnek – mondta el lapunknak Mariann, aki nem csupán kezeli, hanem jó tanácsokkal is ellátja a vendégeket. – 35-40 éves korára a nőknek már nem a drogériákban kapható, minimális hatóanyagot tartalmazó termékeket kell használniuk, hanem hatékonyabb, professzionális krémeket, kiegészítő otthoni kezelésképpen. Ebben is segítek a vendégeimnek.

De ne csak a hölgyekről essen szó, hiszen férfiak is járnak Mariannhoz, egyre többen, nem csupán arckezelésre, hanem gyantáztatni is.

- Úgy látom, hogy szerencsére kezd az a trend kialakulni, hogy egyre többen, egyre többet foglalkoznak a külsejükkel. Arctisztításra már a tinédzserek is járnak hozzám, akiknek ugyan van saját mobiltelefonja, hozzám mégis a szüleik jelentik be. Ez pedig azt jelenti, hogy a szülők is belátják: időben el kell kezdeni foglalkozni a bőrünkkel. Az idősebb, 30-40 éves férfiak pedig gyantáztatni járnak hozzám. Érdekes, hogy ebből a szempontból sokkal hűségesebbek, mint a nők – mondta mosolyogva Mariann, aki azt is elárulta, hogy úgy veszi észre, egyre több a fiatal Wekerlén, ahol korábban nagyon sok idős ember élt. Persze az idősebb korosztály is bejár hozzá. Mivel Mariann szeret mindig tanulni, fejlődni, így most már a kozmetika és a smink mellett pedikűrrel is foglalkozik, amelyre leginkább az idősebb korosztály jár hozzá, de ezen a területen is egyre több a fiatal vendége.

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.