2024. április 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március
február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2018. JANUÁR

 
2018. január 16. 09:00 - 0 Hozzászólás
Gyorsabbá és biztonságosabbá válik a betegellátás, mivel a kormány folyamatosan fejleszti az Országos Mentőszolgálat gépkocsi-és eszközparkját. A napokban már 20 új mentőautó állt forgalomba, de idén 117 új járművet szerez be a kormány, amelynek köszönhetően 2010 óta 603 új gépkocsi segíti a sürgősségi betegellátást. Bővebben »
  
 
2018. január 15. 12:44 - 0 Hozzászólás
A nyugdíjasok, valamint a fogyatékossággal élő gyermeket nevelők után a nagycsaládosok is jelentkezhetnek az Erzsébet-Program szociális üdülési pályázatra január 15. és február 16. között. A három vagy annál több gyermeket saját háztartásban nevelő szülők digitális úton adhatják be pályázatukat. Bővebben »
 
2018. január 15. 09:52 - 0 Hozzászólás
Öngólt lőtt Gajda Péter (MSZP) Kispest polgármestere és Burány Sándor (MSZP) Kispest országgyűlési képviselője, amikor egy sajtótájékoztatón a Városháza előtt felháborodottan arról beszéltek, hogy a kispesti önkormányzat dolgozói keresik a legkevesebbet az egész fővárosban. Ebben sajnos maximálisan igazuk van, az egyetlen probléma ezzel az, hogy éppen ők azok, akik ezen változtatni tudnak, hiszen az illetményalap emelését és kiegészítését helyi rendelet szabályozza, amelyről az önkormányzat dönt, vagyis Gajda Péter is kezdeményezhetné az emelést. A Polgármesteri Hivatal dolgozóinak fele csatlakozott a január 12. és 15-re, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete által meghirdetett sztrájkhoz, miközben helyi szinten már rég segíthetett volna a helyzeten a baloldali többségű városvezetés. Bővebben »
  
 
2018. január 12. 13:36 - 0 Hozzászólás
Ma kezdődik a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház sürgősségi betegellátó osztályának felújítása. A munkálatok ideje alatt az ellátási területhez tartozó betegeket továbbra is fogadják, de az egyértelműen sürgősségi osztályos elhelyezésre szorulókat a mentők más kórházakba viszik. Bővebben »
 
2018. január 11. 10:38 - 0 Hozzászólás
A Köztársasági Elnöki Hivatal közleménye szerint idén április 8-án lesz az országgyűlési választás. Íme, a hivatal közleménye szó szerint. Bővebben »
  
 
2018. január 11. 09:11 - 0 Hozzászólás
Öt milliárd forinttal többet költ a kormány idén a gyermekétkeztetésre, ennek köszönhetően tovább bővítik azoknak a körét, akik ingyenesen étkezhetnek a tanintézményekben. Bővebben »
 
Oldal 5 / 8
<
1
2
3
4
5
6
7
8
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.