2024. március 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2019. JÚLIUS

 
2019. július 23. 12:41 - 0 Hozzászólás
Burány Sándor és dr. Hiller István nem szavazták meg a családtámogatásokra minden eddiginél több forrást biztosító jövő évi költségvetést, ahogy korábban más családpolitikai intézkedéseket sem. Gajda Péter pedig ezeket a baloldali politikusokat támogatta tavaly az országgyűlési választási kampányban, még jogsértéstől sem riadva vissza. Bővebben »
  
 
2019. július 22. 13:46 - 0 Hozzászólás
Gázvezeték javítása miatt útszűkület lesz a Darányi Ignác utcában, a Kolozsvár utca közelében egészen augusztus 5-ig - tájékoztatott a BKK. Bővebben »
 
2019. július 18. 08:30 - 0 Hozzászólás
A Fidesz-KDNP korábbi javaslatának köszönhetően többet, csaknem 500 millió forintot költ az önkormányzat idén is a kispesti nevelési intézményekre, így sorra újulnak meg az óvodák és bölcsődék. Legutóbb a Bóbita Óvoda teljes vizesblokkja, mind a hat fürdőszobája épült újjá, a Bokréta Bölcsőde pedig külső hőszigetelést kapott, korszerűsítették a világítást, és megújították az udvari előtetőket. Közben megkezdték a kormány 52 millió forintos támogatásának köszönhetően a Gyöngykagyló Óvoda felújítását is. Bővebben »
  
 
2019. július 17. 14:28 - 1 Hozzászólás
Hiába küzd évek óta a Fidesz-KDNP frakció a szétesőben lévő Kossuth téri piac felújításáért, a szocialista Gajda Péter vezette baloldali városvezetés mindeddig nem mutatott fel egy használható tervet sem annak megújítására. De csodák csodájára a napokban, közel az önkormányzati választás előtt ígéretet tett a tervek elkészítésére. Holott Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok már 2015-ben kezdeményezte, hogy készüljön egy átfogó fejlesztési terv és koncepció, de előterjesztését csaknem nyolc hónapig napirendre sem vették. Azóta is látszatintézkedésekkel próbálják Gajdáék mutatni, hogy foglalkoznak a piac ügyével. Bővebben »
 
2019. július 17. 13:30 - 0 Hozzászólás
A Főváros 110 millió forintos támogatásával újult meg a terület Egy új, kétszárnyas épületet, közösségi helyiséget, fedett vásárlóteret is magába foglal majd a főváros 110 millió forintos támogatásának köszönhetően megújuló wekerlei kispiac, amely hamarosan ismét fogadja a vásárlókat. Bővebben »
  
 
2019. július 15. 10:23 - 0 Hozzászólás
Hamarosan végre méltó körülmények fogadják a betegeket az Egészségügyi Intézet aulájában is, miután a sok halogatás után a baloldali városvezetés úgy döntött: a kampányévben nekiállnak a munkálatoknak. Igaz, a felújítást a tavalyi évre ígérték, ráadásul elpuskázták a lehetőséget, hogy plusz forrást kapjon a kerület. Vagyis akár a dupláját is elkölthette volna a felújításra a városvezetés, de most kizárólag önkormányzati büdzséből végzik a munkálatokat. Bővebben »
 
Oldal 2 / 5
<
1
2
3
4
5
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.