2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2021. NOVEMBER

 
2021. november 12. 09:56 - 0 Hozzászólás
A nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülők többsége ma estig megkapja minden idők legmagasabb összegű nyugdíjprémiumát. A magyar gazdaság jó teljesítményének köszönhetően mindenen jogosult – mintegy 2,5 millió honfitársunk – a maximális, 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot kapja meg a megemelt összegű ellátása mellett, összesen körülbelül 100 ezer forintot. Bővebben »
  
 
2021. november 11. 11:00 - 0 Hozzászólás
A romló járványügyi adatokra való tekintettel a szakemberek arra kérik a lakosságot, éljenek az oltás lehetőségével. Dr. Kumin Marianna, a Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa közleményben foglalta össze a legfrissebb és legfontosabb tudnivalókat az oltakozás és az intézetben zajló szakrendelések kapcsán. Bővebben »
 
2021. november 11. 09:45 - 0 Hozzászólás
Az Orbán-kormány sikeres válságkezelésének köszönhetően a magyar gazdaság teljesítménye meghaladta a koronavírus-járvány előtti szintet. Ennek köszönhetően zöld utat kapnak azok a kormányzati intézkedések, amelyeknek köszönhetően rekordmagas összeg maradhat a magyar embereknél: a gyermeket nevelő családok visszakapják befizetett adójukat, több ágazatban növekedik a fizetés, és emelkedik a minimálbér is. Bővebben »
  
 
2021. november 10. 13:55 - 0 Hozzászólás
Az őshonos és az északi országokból érkező, hazánkban telelő madárfajok életét is nagyban megkönnyítjük azzal, ha eleséget és ivóvizet készítünk ki nekik a táplálékban szegény késő őszi és téli időszakban. Nem beszélve arról, hogy e látogatók jelenléte rengeteg élménnyel ajándékozhat meg bennünket. Bővebben »
 
2021. november 08. 13:25 - 0 Hozzászólás
Sokan nem is gondolják, milyen veszélyeket tartogat az, ha átgondolatlanul, „durr bele” módon kezdenek neki a lomb- és rőzsehalmok rendezgetésének, mivel azok nem ritkán a téli álomra készülő sünök otthonául szolgálnak. A kellő óvatossággal történő szezonális munkavégzés azonban életet menthet. Bővebben »
  
 
2021. november 08. 10:32 - 0 Hozzászólás
Miközben a rezsiárak Európa-szerte az egekbe szöktek, addig hazánkban sikerül alacsonyan tartani mind a gáz, mind pedig az áram árát, sőt: a magyar háztartások rezsiköltsége a legalacsonyabb az EU összes országát tekintve. A kormány legfontosabb feladatainak egyike, hogy megvédje a hosszú évek rezsiharcával kivívott eredményeket. Bővebben »
 
Oldal 3 / 4
<
1
2
3
4
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.