2024. március 29., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. MÁRCIUS

 
2022. március 17. 12:31 - 0 Hozzászólás
Több mint két év telt el a kispesti korrupciógyanús hangfelvételek napvilágra kerülése óta. Mi, kispestiek azóta várjuk, hogy ezeknek a mondatoknak következménye legyen. Egyelőre mindhiába. A Nemzeti Nyomozó Iroda a kiszivárgott felvételek kapcsán vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények, valamint költségvetést károsító bűncselekmények gyanúja mellett kábítószer birtoklása miatt is nyomoz. Ugyanakkor politikai következménye nem lett az ügynek. Sőt. Dódity Gabriella frakcióvezető írását olvashatják. Bővebben »
  
 
2022. március 16. 13:46 - 0 Hozzászólás
A háborús veszély nem csökkenti, hanem növeli, sőt, az egekbe emeli a választás tétjét – fogalmazott Orbán Viktor március 15-i ünnepi beszédében, amelyet a Kossuth Lajos téren, a Békemeneten részt vett több százezres tömeg előtt tartott. A miniszterelnök hangsúlyozta, a kormány 12 éve építi az erős Magyarországot, amelyet április 3-án meg kell védeni, s akkor béke, biztonság és nyugalom lesz az országban. Bővebben »
 
2022. március 16. 12:03 - 0 Hozzászólás
A baloldal behódoló külpolitikájával szemben a nemzeti érdeket kell szem előtt tartani – mondta lapunknak Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, akivel a kispesti Bozsik Arénában tartott lakossági fórumot követően az ukrán-orosz konfliktusról, Paks II megépítéséről és az áprilisi választások tétjéről is beszélgettünk. Bővebben »
  
 
2022. március 10. 09:43 - 0 Hozzászólás
A baloldal az orosz-ukrán háború kapcsán világossá tette, hogy a hatalom újbóli megszerzése érdekében készek lennének veszélyeztetni a magyar emberek életét és megélhetését is – mutatott rá Kubatov Gábor, a Fidesz ügyvezető alelnöke a pesterzsébeti Ady Endre Általános Iskolában tartott előadásában. Bővebben »
 
2022. március 08. 15:05 - 0 Hozzászólás
Az egyfajta kiskórháznak tekinthető új részleg kivitelezési munkái befejeződtek, az üzemeltetéshez szükséges eszközök szállítása késik, ezért a műtétek indulására még várni kell – derült ki dr. Kumin Marianna közleményből. A Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa a legfrissebb járványügyi intézkedésekkel kapcsolatos tudnivalókról is tájékoztatta a betegeket. Bővebben »
  
 
2022. március 08. 12:05 - 0 Hozzászólás
Robotsebészet, családbarát szülészet, egészségfejlesztési iroda és egy új diagnosztikai tömb – az elmúlt évek legjelentősebb, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban megvalósított fejlesztései, amelyek kapcsán Kásler Miklós elmondta: a kormány 2,8 milliárd forintot fordított az intézmény fejlesztésére. Az emberi erőforrások miniszterének sajtótájékoztatóján részt vett Földesi Gyula Fidesz-KDNP-s képviselőjelölt is, aki emlékeztetett: a komoly múltra visszatekintő kórházban nem történt még olyan léptékű fejlesztés, mint az elmúlt négy évben. Bővebben »
 
Oldal 3 / 5
<
1
2
3
4
5
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.