2024. április 20., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március
február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. ÁPRILIS

 
2022. április 20. 10:18 - 0 Hozzászólás
A galambok jelenléte hosszú évszázadok óta jelent problémát a városokban: szinte mindenütt ott vannak, s ahol jól érzik magukat, oda nagy számban vissza is járnak, maró hatású ürülékükkel összepiszkítva a járdát, az erkélyt, a teraszt, az autók karosszériáját és még sorolhatnánk. Kispesten is sokan kénytelenek „harcolni” velük nap mint nap, ezért összegyűjtöttünk néhány tippet, amiket megfogadva jó eséllyel távol tarthatók a nem kívánt vendégek. Bővebben »
  
 
2022. április 19. 13:39 - 0 Hozzászólás
Érmegyűjtőket csapott be, és ezzel 70 millió forintos kárt okozott három csaló 2018 szeptembere és 2019 májusa között. Az elkövetők egy állítólagos külföldi befektető nevében jártak el, azzal kecsegtetve az érmegyűjtőket, hogy megbízójuk hajlandó kifizetni a piaci ár többszörösét a kollekciókért. Bővebben »
 
2022. április 19. 11:55 - 0 Hozzászólás
Csupán néhány nap és kezdetét veszi a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál: kertekben, udvarokban és garázsokban nyíló, különleges hangulatot árasztó alkalmi piacterek várják majd az érdeklődőket, akik helytörténeti sétákon és rendhagyó garázsworkshopokon is részt vehetnek, s ha úgy tartja kedvük, a Föld Napja alkalmából rendezendő programokba is bekapcsolódhatnak. Bővebben »
  
 
2022. április 14. 09:58 - 0 Hozzászólás
A következő szezontól kezdve a felnőttek között is indít csapatot a Budapest Honvéd FC. A csapatba – és az utánpótlás csapatokba – való bekerülésre a hamarosan esedékes kiválasztó edzések adnak lehetőséget, amelyekre focizni szerető hölgyek jelentkezését várja a klub. Bővebben »
 
2022. április 13. 10:08 - 0 Hozzászólás
"Az elmúlt években sok nehézséggel szembesültünk, de összefogással mindig sikerült ezeken úrrá lennünk. Minden magyar ember számíthat a kormányra, függetlenül attól, hogy mely pártot támogatta bizalmával, és mely pontján él az országnak" – hangsúlyozta a kormányfő levelében, amelyben köszönetet mondott támogatóinak a választáson elért győzelemért. Bővebben »
  
 
2022. április 12. 14:31 - 0 Hozzászólás
Noha a rendőrség már számtalanszor felhívta a figyelmet arra, hogy az alkohol és a vezetés összeegyeztethetetlen, nem csökken az ittas vezetések száma. Ezért úgy döntöttek, idén húsvétkor maratoni ellenőrzőakciót indítanak, amely vasárnap 20 órakor kezdődik és hétfő 20 óráig tart majd. Bővebben »
 
Oldal 2 / 4
<
1
2
3
4
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.