2017. december 11., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
2016. április 22. 23:31
Töhötöm Komolyan ettől a ferdítéstől készen vagyok.... A fenyegetés úgy hangzott hogy Portugáliától , Mo. ig nincs senki biztonságban. Egy ...
Kérdezzen Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőtől!
2016. április 10. 00:28
Töhötöm Van egy rendszer. Ha a pályáztatás a módja a felújításnak akkor attól eltérni nem lehetséges. Volt hogy valaki ettől eltért. Pl. tudok ...
Kritikus állapotban van a rendelő lépcsője
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KULINÁRIA

 
2011. július 10. 08:00 - 0 Hozzászólás
Ezt az édességet legjobb friss gyümölcsből készíteni. Málna helyet eper, meggy, cseresznye és még számtalan ízben készíthetjük ezt a korszerű táplálkozási szokások mellett is (mértékkel) bátran fogyasztható finom édességet. A receptet köszönjük Ladányiné Tímeának! Bővebben »
  
 
2011. július 03. 08:00 - 1 Hozzászólás
A nyár a befőzések ideje. Ehhez szeretnénk Nektek segítséget nyújtani a sokak által kedvencnek tartott sárgabaracklekvár receptjével. Bővebben »
 
2011. június 26. 08:00 - 0 Hozzászólás
Lassan elérkezünk a savanyúságok eltevésének idejéhez. Ehhez szeretnénk segítséget adni kerületi olvasónk ecetes uborka receptjével. Bővebben »
  
 
2011. június 19. 08:00 - 0 Hozzászólás
Egy kispesti háziasszony egyszerűen elkészíthető süteményét ajánljuk Nektek arra az esetre, ha az utolsó pillanatban derül ki, hogy vendégeket vártok délutánra. Bővebben »
 
2011. június 12. 12:00 - 0 Hozzászólás
Itt a hétvége. Ha nincs időnk bonyolult süteményeket sütni családunknak, nem árt ismernünk egy kerületi háziasszony gyorsan elkészíthető, kevés munkát igénylő, ízletes édességének receptjét. Bővebben »
  
 
2011. június 05. 08:00 - 0 Hozzászólás
A nyár beköszöntével egyre több olyan ételt készítünk és fogyasztunk, amely a nagy melegben hűsít, és hidegen is fogyasztható. Ezek közé tartozik a klasszikus magyar nyári kedvencünk, a gyümölcsleves. Ennek receptjét olvashatjátok most egy kispesti asszony ízlése szerint. Bővebben »
 
2011. május 28. 12:00 - 0 Hozzászólás
Végre itt a nyári gyümölcsök szezonja, ezért hűsítő, gyümölcsös receptet szeretnénk Nektek ajánlani. . A receptet Kovács Istvánnétól kaptuk, segítségünkre a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat, Lila Akác Gondozási Központja volt. Bővebben »
  
 
2011. május 21. 12:00 - 0 Hozzászólás
A jó idő beköszöntével a zöldségekre és a levesekre is egyre jobban ki vagyunk éhezve. Receptajánlónkban most egy ilyen étellel kedveskedünk Nektek! A receptet Józsa Gáborné kerületi lakosnak köszönjük! Bővebben »
 
Oldal 8 / 9
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.