2023. szeptember 27., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus
július
június
május
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2021. DECEMBER

 
2021. december 27. 13:39 - 0 Hozzászólás
Karácsony apropóján látogatott el a ladánybenei Rénó Kutyaotthonba Földesi Gyula választókerületi elnök és Dódity Gabriella, a kispesti a Fidesz-KDNP frakcióvezetője, nagy mennyiségű kutyatápot adományozva az ott élő mintegy száz, többségükben idős, nagytestű eb számára. Bővebben »
  
 
2021. december 27. 10:33 - 0 Hozzászólás
A hagyományokhoz hűen idén karácsonykor is süteménnyel kedveskedett a kispesti Fidesz azoknak, akik az életmentést választották hivatásukul: a párt képviseletében Földesi Gyula és Dódity Gabriella a kerületi mentőkhöz és tűzoltókhoz látogattak, megköszönve nekik mindazt, amit értünk tesznek. Bővebben »
 
2021. december 23. 10:20 - 0 Hozzászólás
Baráti beszélgetések, kellemes jazz muzsika – így hangolódtak az ünnepekre a Kispesti Társaskör tagjai a hagyományos adventi estjükön, amelynek idén a KMO Művelődési Központ és Könyvtár adott helyet. Bővebben »
  
 
2021. december 20. 16:13 - 0 Hozzászólás
Pár héttel ezelőtt robbant a botrány, hogy a főváros baloldali vezetése el kívánja adni a Városházát. Nekünk, egyszerű városlakóknak ez elképzelhetetlennek tűnt, ezért többségünk szkeptikusan fogadta a hírt, mígnem egyértelmű bizonyítékok kerültek napvilágra Karácsony Gergely és a többi baloldali városvezető szándékáról. Dr. Pap Sándor, a Fidesz választókerületi elnökének írását olvashatják. Bővebben »
 
2021. december 20. 15:58 - 0 Hozzászólás
A közelgő ünnepek kapcsán beszélgettünk Földesi Gyulával, a Fidesz választókerületi elnökével a karácsonyhoz fűződő emlékeiről s arról, hogyan éli meg családjával a ráhangolódás időszakát. Bővebben »
  
 
2021. december 20. 13:48 - 0 Hozzászólás
A hagyományokhoz hűen az idei esztendőben is felállította Kispest „közös” adventi koszorúját a kerületi Fidesz: a Templom téren elhelyezett, a képviselők által készített koszorú negyedik gyertyáját a karácsonyt megelőző utolsó vasárnapon a lakosokkal együtt, egy teázással és süteményezéssel egybekötött alkalmon gyújtották meg. Bővebben »
 
Oldal 1 / 4
<
1
2
3
4
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.