2023. szeptember 27., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus
július
június
május
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. JÚNIUS

 
2022. június 30. 16:02 - 0 Hozzászólás
A "háborúpárti baloldal" nem támogatta az inflációcsökkentő intézkedéseket - írta közleményében a Fidesz, egyúttal hangsúlyozva azt is: ha lesz béke, nem lesz háborús infláció. Bővebben »
  
 
2022. június 30. 10:07 - 0 Hozzászólás
A kispestiek egészségéért végzett kiemelkedő munkájukért kaptak elismeréseket a Kispesti Egészségügyi Intézet munkatársai Semmelweis-nap, a magyar egészségügy napja alkalmából, a Városházán tartott ünnepségen. Bővebben »
 
2022. június 29. 13:42 - 0 Hozzászólás
A balesetben, amely a Rákóczi utcában, A Zalaegerszeg utcai kereszteződéstől nem messze történt, egy személygépjármű állt fejre, miközben két parkoló autóba is beleszállt. Bővebben »
  
 
2022. június 29. 12:48 - 0 Hozzászólás
Ötven évvel ezelőtt szentelték pappá Szabó Jánost, a kispesti Jézus Szíve Plébánia plébánosát, aki ez alkalomból mutatott be ünnepi aranyimisét, amellyel hálát adott Istennek azért, hogy fél évszázaddal ezelőtt papi szolgálatra hívta őt. Mint azt lapunknak elmondta, a papi hivatás gondolata az általános iskola utolsó évében kezdett érlelődni benne. Bővebben »
 
2022. június 28. 15:43 - 0 Hozzászólás
Egy ereszcsatornát cipelő alak fotója került fel az egyik kispestieket tömörítő Facebook-csoportba. A férfit, akit többen is látták már a kerület különböző pontjain szédelegni, a rendőrök is keresik. A fotó láttán ugyanis feljelentést tett egy lakos, akinek a házáról került le az ereszcsatorna. Bővebben »
  
 
2022. június 28. 13:54 - 0 Hozzászólás
A legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben, a következő napokban ráadásul folyamatosan emelkedik a hőmérséklet, éppen ezért fontos tisztában lenni azokkal a szabályokkal és tanácsokkal, amelyek segíthetnek átvészelni a kánikulát. Cikkünkből kiderül az is, hogy Kispesten hol találhatók bárki által igénybe vehető légkondicionált helyiségek. Bővebben »
 
Oldal 1 / 7
<
1
2
3
4
5
6
7
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.