2023. szeptember 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus
július
június
május
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. JÚNIUS

 
2022. június 13. 10:55 - 0 Hozzászólás
Három mikrobusznyi rendőr tudta csak megfékezni azt a kispesti családot, akik ájultra verték a szomszédban lakó fiatal nőt, valamint annak édesanyját és édesapját. Utóbbiak „bűne” azt volt, hogy próbálták meggyőzni a népes famíliát, hogy halkítsanak a zenén, amit három napon keresztül bömböltettek, keresztelőt ünnepelve. Bővebben »
  
 
2022. június 09. 20:14 - 0 Hozzászólás
Kiemelkedő szakmai munkásságukkal öregbítik kerületünk hírnevét mindazok, akik ünnepélyes keretek közt vehették át elismeréseiket a Kispest önálló településsé válásának 151. évfordulója alkalmából tartott képviselő-testületi ülésen, amelynek a KMO adott otthont. A hagyományokhoz hűen díszpolgárokat is avattak az eseményen – idén ketten kapták meg a kitüntető elismerést. Bővebben »
 
2022. június 09. 12:43 - 0 Hozzászólás
Elhunyt Szücsné Juhász Csilla, a Kispesti Árnyas Óvoda vezetője, akinek Budapest Főváros Közgyűlése még életében Bárczy István-díjat adományozott az autizmussal élő gyermekek integrációját támogató óvodai program elkötelezett, példamutató kialakításáért, több mint negyvenéves óvodapedagógiai és magas színvonalú vezetői munkája elismeréseként. Az óvodavezető a kitüntetés átvételét sajnos nem élhette meg. Bővebben »
  
 
2022. június 07. 15:58 - 0 Hozzászólás
Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Kispesti Szatmári László Alapfokú Művészeti Iskola Fúvószenekara, amely június 10-én jubileumi hangversenyt ad a Városháza dísztermében, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. Az ünnepi hangverseny az intézmény tanévzáró hangversenysorozatának része. Bővebben »
 
2022. június 03. 16:58 - 0 Hozzászólás
A nemzeti összetartozás napja alkalmából, a trianoni békediktátum aláírásának 102. évfordulóján gyűlt össze a kispesti polgári oldal, hogy közösen emlékezzenek nemzetünk történelmének egyik, ha nem a legnagyobb sorstragédiájára. Az eseményen Földesi Gyula, Kispest és Pesterzsébet Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője emlékeztetett: Kispest – amely akkoriban még Budapest peremtelepülése volt – élen járt a Trianon által leginkább sújtott magyarok ellátásában, fogadásában, letelepítésében. Bővebben »
  
 
2022. június 02. 13:30 - 0 Hozzászólás
Két gépkocsiból összesen húsz illegális migránst és egy feltételezett embercsempészt állítottak elő a rendőrök Kispesten és Pesterzsébeten június 1-jére virradóan. Bővebben »
 
Oldal 6 / 7
<
1
2
3
4
5
6
7
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.